Af Simon Boas - 27/04-17 07:27

Maddies forældre har ikke opgivet håbet: Bunker af gaver venter på hendeMaddies forældre har ikke opgivet håbet: Bunker af gaver venter på hende

Det var i maj måned 2007, at Kate og Gerry McCann sidst så deres datter, Madeleine ’Maddie’ McCann. Og selv om vi nærmer os ti-årsdagen for den lille piges forsvinden, så opgiver forældreparret tilsyneladende ikke håbet om at finde hende i live.

storybild

(Billede: Chris Helgren)

I snart ti år har Kate og Gerry McCann levet med uvisheden om deres datters skæbne. For lige siden Maddie forsvandt fra et ferieresort i Portugal en maj-aften i 2007, har ingen set hende. Alligevel nægter Kate og Gerry McCann at opgive håbet om, at deres datter vender hjem.

I parrets hjem i den lille britiske by Rothley lidt uden for Leicester står Maddies værelse fortsat uberørt og klar til den dag, hun forhåbentlig bliver fundet i live. Ligesom de gaver, som den forsvundne pige skulle have haft ved højtider gennem de sidste ti år, ligger i bunkevis og venter på hende.

Det afslører parret i et interview med Daily Mail.

Siden Maddie forsvandt den 3. maj 2007 har utallige teorier omkring hendes forsvinden været fremlagt - heriblandt teorien om Kate og Gerry McCann selv skulle stå bag deres datters forsvinden. Parret er imidlertid blevet renset for mistanke, og de britiske myndigheder valgte i 2015 at nedjustere prioriteringen af sagen.

Han vendte tilbage til gerningsstedet ti år senere: 'Maddie gik selv den aften'
Han vendte tilbage til gerningsstedet ti år senere: 'Maddie gik selv den aften'

I stedet for at have hele 29 efterforskere til at arbejde på sagen, besluttede man, at kun fire fremover skulle forsøge at finde ud, hvad der skete med Maddie den maj-aften for snart ti år siden.

Kate og Gerry McCann har selv forklaret, at de havde puttet Maddie og hendes to yngre tvillingesøskende i lejligheden, før de selv var gået ned på en tapas-restaurant omkring 50 meter fra, hvor børnene lå og sov. Godt hver halve time tjekkede de til børnene i lejlighed 5A. Men da Kate McCann klokken 22 gik op i lejligheden for at se til dem, fandt hun kun tvillingerne.

Madeleine McCann-barnepige afslører nye, skræmmende detaljer
Madeleine McCann-barnepige afslører nye, skræmmende detaljer

Madeleine McCann var forsvundet.

Og selv om mange de sidste ti år har påstået, at de har set Maddie forskellige steder i verden, så er den lille piges skæbne stadig uvis.

'USA's Maddie' forsvandt fra sit soveværelse: Fem år senere har politiet gjort et uhyggeligt fund
'USA's Maddie' forsvandt fra sit soveværelse: Fem år senere har politiet gjort et uhyggeligt fund

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx