Af Webstud/AS - 22/10-17 22:53

Spotify vil opdage talenter og gøre dem til fremtidens superstjernerSpotify vil opdage talenter og gøre dem til fremtidens superstjerner

Kender du en, der kan slå igennem med sin musik nu?

storybild

Spotify har ry for at være med til at opdage nye musikalske talenter. Derfor ligger det lige til højrebenet, at den svenske streamingtjeneste nu lancerer en platform, der skal være med til at opdage tidens næste stjerne. Det skriver Spotify News.

Spotifys nye satsning hedder RISE, og idéen er, at programmet skal finde talentfulde musikere og give mulighed for et gennembrud til 'den næste bølge af superstjerner'.

Den svenske musikstreamingtjeneste har mere end 140 millioner lyttere, og alt den data, brugerne genererer, kan bruges til at finde frem til de største talenter.

LÆS OGSÅ: Ny Spotify-funktion afslører hvor populær din yndlingsmusiker er

Hvis en musiker opdages på RISE-platformen, bliver personen promoveret på deres egne playlister og gennem reklamer i tv og på sociale medier. Desuden vil Spotify udgive lyd- og videoindhold, der omhandler personens baggrundshistorie.

via GIPHY

De fire første artister er allerede fundet. Der er tale om popsangerinden Kim Petras, rocksangeren Lauv, country-musikeren Russell Dickerson og hip-hopperen Trippie Redd.

LÆS OGSÅ: Spotify overrasker danske studerende med KÆMPE rabat

Programmet kommer først til USA, men det forventes, at svenskerne også bringer det herhjem til Skandinavien. Trods den værdifulde eksponering, artisterne får gennem RISE, vil Spotify hverken fungere som et digitalt pladeselskab eller tage en del af artistens indkomst.

via GIPHY

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fie og Frederik: Derfor gider vi ikke...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx