Af - 31/03-17 11:12

Asien har gjort det igen: Kan du se, hvad der er 'galt' med dette boyband?Asien har gjort det igen: Kan du se, hvad der er 'galt' med dette boyband?

Acrush har allerede 900.000 følgere - men de har ikke udgivet én eneste musikvideo endnu.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis der er nogen, der kan revolutionere bandkoncepter - vores opfattelse af samme - er det den asiatiske musikindustri.

Således kunne metroxpress i december fortælle om den japanske pigegruppe AKB48, der har intet mindre en 100 medlemmer, og som årligt afholder en 'sten, saks, papir'-turnering, hvor bandets mange medlemmer skal dyste om at måtte være med på gruppens næste single.

Her afholder japansk pigegruppe med over 100 medlemmer bizar konkurrence
Her afholder japansk pigegruppe med over 100 medlemmer bizar konkurrence

Denne gang skal vi dog til Kina, hvor boybandet Acrush lige nu smelter pigehjerter med deres korte modehår, hængerøvsbukser og dybe stemmer. Der er bare lige en detalje:

Bandet består af piger.

Gruppen kom frem tidligere på måneden, hvor den var en del af en stor musikturné, der 'udstiller ægtemand' i form af forskellige, mandlige artister. Unge kinesiske kvinder bruger udtrykket 'ægtemand' om de hankønspopstjerner, de godt kunne tænke sig, at at slå pjalterne sammen med, skriver Quartz.

Acrush var ingen undtagelse, og de kinesiske fans er i den grad hoppet med på præmissen om, at gruppen betragtes som et boyband, men at bandmedlemmerne hverken er mænd eller kvinder, men 'meishaonian', der på dansk betyder 'smukke unge mennesker'.

Det kan ses på antallet af online-fans, der blandt andet overstiger 900.000 på det sociale medie Weibo - og dette selvom gruppen stadig har til gode at udgive deres første musikvideo, der angiveligt skulle ramme internettet i slutningen af april.

Her kan du se et lille klip med det populære boyband:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

110 døde i katastrofal ulykke:...
bt.dk
Dansk firma skovler millioner ind...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx