Af - 02/08-16 20:44

Kanye afslører: Så mange Yeezys-par findes der i hele verdenKanye afslører: Så mange Yeezys-par findes der i hele verden

Modeikonerne Kanye West og Kim Kardashian kom med diverse guldkorn under et interview med et californisk modeblad, og så afslørede designeren endda, hvor mange Yeezys der findes.

Bildstrecke im Grossformat »

For nyligt blev Kanye West og hans kone Kim Kardashian interviewet af modemagasinet Harper’s Bazaar. Flere spændende og personlige historier kom frem om parret, men det var især ét svar om Yeezys, der stjal rampelyset.

Det skriver mandemodemagasinet GQ.

Kanye var i Miami Heat-shorts og et kæmpe smil på læben, mens hans bedre halvdel var mødt op i en endnu ikke offentliggjort Yeezy kjole, da parret skulle svare på spørgsmål under titlen ‘Icons: In bed with Kim and Kanye’.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Intervieweren indledte med spørgsmålet ‘Hvad er din yndlings kropsdel, på dig selv eller din partner?’, hvortil Kanye svarede:

- Er ansigtet en kropsdel? Min yndlings kropsdel på Kim er hendes hjerte.

Kim gengældte svaret, og så fik journalisten ellers sin sukkersøde start på spørgerunden.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Herefter skulle det handle om musik og her blev Jimi Hendrix, Poul McCartney og Kanye selv fremhævet i spørgsmålet om den bedste sang, mens Taylor Swifts musik blev jordet af både Kim og Kanye.

Efter flere personlige svar blev parret spurgt ind til deres mest irriterende vaner, og her skiftede Kanye emne. Han ville snakke Yeezys og smed pludselig en kontroversiel kommentar:

- Hvilken designer på denne planet kan sælge 40,000 par sko. På to minutter?

Kim brød ind og rettede sin mand - det er nemlig kun ét minut, det tager på udgivelsesdagen, før de titusindevis Adidas-gummisko er revet væk - til sammenligning udkom Nike Air Yeezy kun i 5000 par per model.

via GIPHY

Indtil videre har modeikonet udgivet syv forskellige Yeezy-modeller, og med en smule hovedregning må det betyde, at der eksisterer omkring 280,000 par Yeezys i verden.

YEEZUS!! Sælger:
YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

Selvom de populære sneakers er hamrende svære at få fat i, findes der altså rigtig mange på verdensplan. Endnu flere er på vej, så fat mod og held og lykke med at få fat i et par til næste udgivelse!

LÆS OGSÅ: Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx