Af - 28/12-13 11:08; Opdateret: 28/12-13 14:07

Flere hundrede teenagere stormer shoppingcenterFlere hundrede teenagere stormer shoppingcenter

En såkaldt flash mob løb af sporet, da hundredevis af teenagere stormede et shoppingcenter.

Teenagere slås i shoppingcenter.

Hundredevis af teenagere stormede og ødelagde shoppingcenteret Kings Plaza Shopping Center i Brooklyn. Det skete sent fredag eftermiddag, lokal tid.

'Mokai-baby' fik danskerne til at gå amok
'Mokai-baby' fik danskerne til at gå amok

Mere end 400 teenagere smadrede glas med slik, stjal ting og angreb sikkerhedsvagterne. Det skriver New York Post. Flash mob'en blev planlagt via flere sociale medier.

Butiksmedarbejderne var forfærdede og skyndte sig at lukke deres butikker. Butikker som Victoria's Secret, Mac og Macy's skyndte sig at rulle metalgitre ned imens sikkerhedsvagterne desperat forsøgte at stoppe flash mob'en.

Kødædende fisk går amok: 70 såret
Kødædende fisk går amok: 70 såret

- Jeg har været her i syv år, og jeg har aldrig set noget lignende. Jeg er så bange. Jeg ved, de vil komme tilbage. Jeg tiggede og bad dem om at stoppe. Der var hundredevis af teenagere. Når sikkerhedsvagterne havde jagtet dem ud, kom de tilbage, siger Abu Taleb, der arbejder i en butikkerne i centeret.

Teenagerene sloges også internt. For eksempel slog og skreg en gruppe piger ad hinanden, imens sikkerhedsvagterne forsøgte at skille dem ad.

- Det var sindssygt i Kings Plaza. Derfor begyndte sikkerhedsvagterne at lukke hele centeret ned og smide alle teenagerene ud. Men der var for mange af os til, at de kunne få kontrol over situationen, siger Mark Wallace, en af de unge, der deltog.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx