Af - 26/05-16 17:12

Er blevet afvist 18.000 gange: Ingen vil have hunden FreyaEr blevet afvist 18.000 gange: Ingen vil have hunden Freya

I seks år har Freya levet i en kennel og ingen vil have hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Dette bliver muligvis en af de sørgeligste dyrehistorier, du kommer til at læse i dag. Hunden Freya vil gerne have en familie. Men ingen vil have Freya. Det skriver Daily Mail.

Gadekrydset Freya er seks år gammel og har 1.000 fans på Facebook. På trods af det har hun endnu ikke fundet en kærlig familie.

18.000 potentielle familier har været på besøg i kennelen i Liverpool, hvor hun har boet siden hun var en stor hvalp, der strejfede ensom rundt på gaderne.

- Hun har været her i mange år og bliver konstant overset, og det knuser vores hjerter, fordi vi holder så meget af hende. Vi kan ikke forstå, at hun er blevet overset i så lang tid, fortæller kennelbestyreren Kate Jones.

Oven i det ensomme hundeliv som Freya lever, har hun også fået konstateret epilepsi, der kræver medicin og blodprøver hver tredje måned.

Det kan komme til at afgøre, om hun nogensinde vil få en familie, da det er de færreste hundesøgende, der ønsker en hund med en kronisk lidelse.

- Vi ville være glade for at se Freya få et permanent hjem. Selvfølgelig ville der være også være tårer, fordi vi har passet hende i seks år. Men det ville være glædestårer, for Freya har så meget kærlighed at give af, og hendes fremtidige familie ville være heldige at få sådan en fantastisk ven.

Historien om Freya er nu gået viralt, og den søde tæve har torsdag morgen været i nationalt morgen-tv. Mon ikke det kunne være et vendepunkt i hendes liv?

LÆS OGSÅ: Debat: Er det OK at pierce sit kæledyr?

LÆS OGSÅ: Ferietid: Sådan bør du få passet din hund

LÆS OGSÅ: Heltemodig hund angrebet af slange efter redning af 7-årig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx