Af Simon Boas - 22/01-18 13:34

Først tog faderen ikke datterens forklaring seriøst - så så han billedet af skolens nye toiletFørst tog faderen ikke datterens forklaring seriøst - så så han billedet af skolens nye toilet

Kan du se, hvad der er galt?

storybild

(Billede: Tara Hodgson Jones)

En skole i den britiske by Wallasey nær Liverpool er havnet i modvind, efter man har valgt at fjerne væggen, der adskiller gangen med skolens pigetoilet og opsætte overvågningskameraer op, der filmer mod toilettet.

»Ulækkert.«

Sådan beskriver Tara Hodgson Jones den beslutning, som hendes børns skole, St Mary's College, har taget om at fjerne en væg ud til pigernes toilet, og som nu har fået både Tara Hodgson Jones og en lang række forældre til at holde deres børn hjemme fra skolen.

»Både min søster og nabo gør det samme, og jeg kender flere andre forældre med børn på skolen, der har taget samme beslutning,« siger hun til BT og tilføjer, at de samtidig er forarget over, at skolen har sat overvågningskameraer op, der filmer ud mod det nu åbne pigetoilet.

(Billede: Tara Hodgson Jones)

Tara Hodgson Jones har to børn på skolen på henholdsvis 11 og 9 år, og det var hendes billeder fra skolens toilet, der satte skub i sagen. Hun forklarer, at skolen har i sinde at gøre det samme på drengetoilettet, og at man i den kommende uge vil begynde med at fjerne væggene.

»Min datter fortalte mig om det torsdag, og jeg troede, at hun gjorde et stort nummer ud af ingenting, indtil jeg så det.«

(Billede: Tara Hodgson Jones)

Ifølge det britiske medie The Independent, der i første omgang omtalte historien, så er St Mary's College en frivillig hjulpet skole for børn i alderen 11 til 19 år, og det betyder, at den ikke er styret af de lokale myndigheder som eksempelvis kommuneskolerne.

The Independent har forsøgt at få en kommentar fra St Mary's College.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx