Af - 20/09-16 22:46; Opdateret: 21/09-16 16:27

25-årige Anna Swabey døde dagen før sit bryllup25-årige Anna Swabey døde dagen før sit bryllup

Bruden Anna Swabey havde kræft og skulle giftes. Hun døde dagen før, hun skulle gå op ad kirkegulvet

storybild

Andy Bell og Anna Swabey (Billede: Facebook)

I januar 2015 fandt lægerne en dødelig kræfttumor i Anna Swabeys hjerne. De gav hende kun tre måneder at leve i.

Alligevel valgte den 25-årige englænder at oprette en Tinder-profil for at forfølge kærligheden. Her fandt hun Andy Bell, der skulle gå hen og blive hendes eneste ene.

- Jeg vidste halvvejs gennem vores trejde date, at jeg ville komme til at knuse hans hjerte. Ikke fordi jeg ville være han utro eller droppe ham, men fordi jeg vidste, at jeg skulle dø, skrev Anna i et essay til Marie Claire U.K ifølge People.

Mirakuløst overlevede Anna Swabey de tre måneder, som lægerne havde givet hende, og den 8. december 2015 kunne hun glædeligt meddele, at kæresten Andy Bell havde friet til hende. De satte bryllupsdatoen til d. 17 september 2016.

Brylluppet skulle havde været holdt i forgårs siden.

- Da han gik ned på knæ, græd jeg, og jeg spurgte, om han var sikker. Hvis vi blev gift, ville han være være enkemand inden, han blev 30 år. Jeg kunne dø af et anfald, og han ville være nødt til at tage sig af mig til den bitre ende, skrev Anna i sit essay.

Men hendes forlovede Andy Bell var ligeglad. Han ville være sammen med hende uanset hvad, også selvom det kun handlede om par år.

Desværre kunne Anna Swabey ikke mere, og hun døde dagen før deres bryllup.

- Anna døde fredfyldt i de tidlige morgentimer. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor ødelagte vi er, men gennem sorgen er vi også stolte af hendes mod, hendes humør og hendes målrettethed. Hvis der nogensinde har været en, der kunne vise andre, hvordan de skulle leve livet, har det været Anna Louise Swabey, vores smukke, modige pige, skriver Anna Swabeys familie i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jeanette er uhelbredeligt syg: Måske bliver jeg ikke 35 år

LÆS OGSÅ: Jeanette fra Paradise deler trist nyhed: 'Jeg er ekstremt bange'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx