Af - 13/04-15 07:03; Opdateret: 13/04-15 07:53

Mor raser over Facebook efter foto af næseløs baby blev slettetMor raser over Facebook efter foto af næseløs baby blev slettet

Det skete, fordi folk klagede over billedet af barnet, der blev født i marts.

Bildstrecke im Grossformat »

4. marts blev Timothy Eli født i Alabama.

Alt pegede på, at han ville være et ganske sundt og normalt barn, men da han kom ud af sin mor - Brandi - så var det uden nogen synlig næse eller næsepassage. En tilstand som kun et barn ud af 197 millioner lider af.

Brandi delte et billede af sin søn på Facebook i en anti-abortgruppe for at fortælle om sønnens særprægede historie. Men det blev fjernet af det sociale medie - angiveligt, fordi folk klagede over det.

Den historie blev delt over 30.000 gange på kun seks timer, og det var nok til, at Facebook tillod billedet af barnet igen.

- Ingen skal forhindre mig i at dele billeder af mit barn. Hvis jeg kan se fuldstændigt smagløse ting på Facebook hele dagen, så kan jeg også dele et billede af min egen søn, siger hun til lokalmediet WKRG.

Timberlake og Biel giver nyfødt søn det fineste navn
Timberlake og Biel giver nyfødt søn det fineste navn

Vandet gik under filmen: Biograf hyldet for denne Facebook-reaktion
Vandet gik under filmen: Biograf hyldet for denne Facebook-reaktion

Barnets tilstand er så sjælden, at den forekommer hos ét barn ud af 197 millioner. Der er forskellige løsninger for, hvordan de kan give ham en næse eller ej. Foreløbigt har en internet-indsamling stablet 40.000 dollar (omkring 280.000 kroner) på benene.

- Min største frygt er, at verden ikke vil se Eli som den smukke, modige lille dreng, som jeg ser ham, siger den 23-årige mor til Daily Mail.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx