Af - 15/06-16 22:29

Mor får kritik for yoga-billede: Du bringer dine børn i fare!Mor får kritik for yoga-billede: Du bringer dine børn i fare!

Denne mor har sin helt egen måde at træne på.

storybild

Fitnessbloggeren og mor til to, Melanie Darnell, har fundet en helt speciel måde at træne på, som provokerer flere af hendes følgere. Se videoen der har vagt røre på Instagram nederst i artiklen. (Foto: Instagram)

Mor til to og fitnessbloggeren Melanie Darnell har fundet en perfekt løsning på at få tid til at træne og samtidig være sammen sine børn.

- De kan virkelig godt li det, fortæller den 30-årige mor til Pepople.

- Min søn Sage plejer at sige 'Mor, træn nu', og så laver de øvelserne sammen med mig, forklarer hun.

Mor sagsøger vandland: Måtte ikke amme sit barn
Mor sagsøger vandland: Måtte ikke amme sit barn

Men da Melaine Darnell delte en af sine sidste træningsvideoer på Instagram, fik hun hug fra flere følgere, der mener, den måde hun træner på er uforsvarlig.

I videoen, der har vagt røre blandt hendes følgere, træner fitnessbloggeren over sin datters tremmeseng, hvor hun laver armbøjninger, planken og andre øvelser, mens datteren ligger i sengen. Se videoen nederst i artiklen.

- Wow hvad hun gør, er dumt. Jeg håber ikke, at barnet kommer til skade, skriver oxnerd805 på Instagram.

- Det er så uansvarligt som forælder, og at anbefale andre mennesker i at gøre det samme!, skriver en anden Instagrambruger, rambofa.

Mor til to har ikke råd til bøde: Dommer beordrer hende at kvitte smøgerne
Mor til to har ikke råd til bøde: Dommer beordrer hende at kvitte smøgerne

De negative kommentarer har fået Melaine Darnell, der er gymnast og uddannet inden for Pilates, til at svare igen.

- Jeg ved, hvad jeg laver. Jeg ved, hvad jeg sikkerhedsmæssigt er i stand til at udføre. Mit barns sikkerhed er altid min hovedbekymring, forklarer den 30-årige mor, der ser sin træning som et forsøg på at få passet fitness ind i en travl hverdag med børn og arbejde.

Efter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billeder
Efter kejsersnit: Danske Barbara viser hudløst ærlige billeder

Melaine Darnell har flere gange tidligere lagt videoer op af sin træning sammen med sit barn på Instagram, og det har hun ikke tænkt sig at stoppe med.

- At være mor er hårdt arbejde, og ingen forstår det bedre end andre mødre. Vi er nødt til at støtte hinanden, siger hun.

Se den omtalte video herunder.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx