Af - 06/08-16 19:29

Hjælp, min kæreste har to vaginaerHjælp, min kæreste har to vaginaer

Amerikansk mand fortæller om livet som kæreste til en kvinde, der har to vaginaer.

Bildstrecke im Grossformat »
Det amerikanske magasin Cosmopolitan har samlet ni mere eller mindre videnskabelige eller indlysende grunde til, at kvindens vagina giver mandens penis baghul. Vaginaer har den samme surhedsgrad som et glas vin. Alene sammenligningen giver jo stilpoint. Den såkaldte pH-værdi hos kvinder ligger imellem 3,8 og 4,5, mens et glas vin typisk ringer ind med en værdi på mellem 3-4. I modsatte ende, så ligger mandens sæd i den mere basiske ende på mellem 7,2 og 8,0. Vand har en værdi på 7,0. Vin vinder over vand, sådan er det. Klitorissen har dobbelt så mange nerveender som en penis. Knoppen vejer ind med 8000 imod penisen, der kun kan præstere i omegnen af 4000. Forresten har resten af kvindens skød yderligere 15.000 nerveender, så der er mændene bagud på point. Vaginaer kan løfte vægte. Ved at klemme sammen om et 'æg' med en snor i, der så er fæstnet til et tungt objekt, og så er det bare ellers om at løfte derudaf. Tilbage i 2009 lød en frisk verdensrekord i skedeløft på omkring 15 kg. Ifølge gynækologen Michael Krychman findes der en lidelse, der hedder 'penis captivus,' hvor musklerne i kvindens skede under samleje klemme så hårdt sammen om mandens penis, at den reelt bliver fanget og holdt fast. Det 'aflåste samleje' gør det umuligt for manden at trække 'følehornet' til sig. Flere gynækologer anbefaler, at man ikke bruger andet end vand til at vaske sin vagina med, en af årsagerne er, at den simpelthen renser sig selv. Det giver endnu et stik til kvindens kønsdel, mens indehaverne af den mandlige penis står og spilder tiden med at skrubbe under bruseren. Mens en mand ofte er sendt til tælling og får umanerligt tunge øjenlåg efter udløsning, så er topmålet for mændgen af orgasmer en kvinde kan opnå under sex nærmest uendeligt. Mandens skræv er unægteligt noget mere sårbart end kvindens. Tilbage i 2006 fik en ung mand et slag fra en 'ven' i de ædlere dele. Vævet omkring hans testikler tog så meget skade, at den ene sten løsnede sig fra bindevævet. Lægerne frygtede, at han ville miste evnen til at få børn. Desuden er det sjældent, at man ser kvinder stå foroverbøjet i flere minutter efter beskeden kontakt til skridtregionen. Ny forskning tyder på, at stamceller, der er raffineret ud fra kvindens månedlige menses, kan modvirke hjertestop. Metoden er stadig i udviklingsstadiet, men det er jo ikke fordi, at en penis sådan rigtig har kureret nogen for noget alvorligt, så der er igen point til det kvindelige underliv. En vagina kan klemme en baby på størrelse med en vandmelon ud, mens mandens penis har en risiko for at 'knække under samlejet.'

I galleriet over artiklen kan du se, hvorfor vaginaer er bedre end penisser.

Det er efterhånden mange år siden, at deforme mennesker måtte tjene penge på at rejse rundt med cirkusser og vise sig frem for håndører.

Men vi menneskers interesse for ekstreme kroppe har tilsyneladende ikke fortaget sig det mindste i tidens løb.

Derfor har statuer altid små penisser
Derfor har statuer altid små penisser

For lidt tid siden fik en amerikansk mand ekstremt meget opmærksomhed, da han stod frem og fortalte, at han er født med to penisser.

Og nu lægger en anden mand nettet ned med sin fortælling om livet som kæreste til en kvinde med to vaginaer.

27 spørgsmål som kvinder har om penisser
27 spørgsmål som kvinder har om penisser

Selv om det er tre år siden, han lavede en AMA på Reddit, går historien nu sin sejrsgang på nettet, og her kan du læse hans hovedpointer fra spørgetimen:

Q: Hvad tænkte du, første gang du fik det at vide?
A: Jeg tænkte at det lød sgu meget fedt.

Q: Føles det anderledes end 'normal' sex?
A: Ja, men på den anden side er alle vaginaer jo også forskellige.

10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)
10 ting fyrene ikke ønsker du skal vide om deres penis (og deres ejermænd)

Q: Hvilken vagina kan du bedst lide?
A: Den højre, for det er den, hun bedst selv kan lide og får mest nydelse ud af.

Q: Hvornår fik du det at vide, og hvor lang tid gik der, inden I havde sex?
A: Jeg fik det at vide allerede inden, vi blev kærester. Vi dyrkede sex en måned inde i forholdet.

Overrasket? Så dyb er en gennemsnitlig vagina
Overrasket? Så dyb er en gennemsnitlig vagina

Q: Kan du mærke den anden, når I har sex?
A: Nej.

Q: Ville du ønske, du havde to penisser?
A: Det ville være fantastisk, godt for pornobranchen.

Q: Når du giver finger, er det så en finger i hver?
A: Ja, ofte.

LÆS OGSÅ: Stor undersøgelse overrasker: Her er størrelsen på en gennemsnitspenis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx