Af - 03/02-14 11:43

Woody Allen slår tilbage mod datters sexanklagerWoody Allen slår tilbage mod datters sexanklager

Næste uge skal 6.000 stemme om hvem, der skal have en Oscar. Men mister Woody Allen stemmer på grund af sexanklager fra datter, som han hævder lyver?

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Filminstruktør ,Woody Allen, beskylder nu sin datter, Dylan Farrow, for at lyve.

Den kendte instruktørs anklager mod sin adoptivdatter kommer efter, at Dylan Farrow i et åbent brev til New York Times lørdag beskyldte sin far for gentagne gange at have voldtaget hende som syvårig på familiens loft:

Woody Allen's pressemedarbejder, Leslee Dart udtaler om anklagerne:

- Allen har læst artiklen og finder den usand og skammelig, siger Dart.

- Da jeg var syv år gammel, tog Woody Allen mig i hånden og førte mig ind i et dæmpet, skabslignende loftrum på anden sal i vores hus. Han bad mig lægge mig på maven og lege med min brors elektriske tog. Derefter udnyttede han mig seksuelt. Han talte til mig, imens det stod på og hviskede, at jeg var en god pige, at det var vores lille hemmelighed, skriver Dylan Farrow.

Læs datterens sexanklager mod Woody Allen
Læs datterens sexanklager mod Woody Allen

Det er ikke første gang, Dylan Farrow beskylder sin stedfar for seksuelle overgreb.
Anklagerne fyldte mediernes overskrifter i 1993 i forbindelse med at Woody Allen i 1992 forlod hendes adoptivmor, Mia Farrow til fordel for en anden adoptivdatter, Soon-Yi Previn, som han fortsat bor sammen med. Forholdet mellem de to blev opdaget, da Mia Farrow fandt nøgenbilleder af datteren i Woody Allens private papirer.

Allen blev aldrig fundet skyldig i overgreb mod Dylan, men Farrow og hendes familie har altid fastholdt anklagerne. Anklager som Allens advokat, Elkan Abramowitz, siger Allen nu vil bekæmpe:

- Det er tragisk, at en historie som for 20 år siden blev opfundet af en hævnfuld kæreste nu dukker op igen, selv om den er blevet afvist af uafhængige myndighederr. Det er hverken Dylan's eller Woody Allen's skyld.

Adoptiv-datter: Woody Allen voldtog mig på loftet
Adoptiv-datter: Woody Allen voldtog mig på loftet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Økonomer: Nu bliver boligfesten...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx