Af - 12/12-13 18:19

Grotesk: Rich Kid dræber fire i spritkørsel – går friGrotesk: Rich Kid dræber fire i spritkørsel – går fri

En 16-årig dreng fra en velhavende familie i Texas kørte i juni måned 4 fodgængere ihjel, mens han var påvirket af alkohol. Han slipper nu for fængsel. Pårørende er foragerede.

storybild

En 16-årig dreng fra Texas slap med en betinget dom, efter at han i beruset tilstand havde kørt fire fodgængere ihjel (Billede: Francis Dean)

I juni måned torpederede en 16-årig fra Texas, fire fodgængere som alle mistede livet. Den 16-årige kørte sin pickup truck i alkoholpåvirket tilstand. Anklageren havde krævet maksimumstraffen på 20 års fængsel, men i denne uge slap den 16-årige, med en betinget dom på 10 år.

Trafikdrab: En person død efter frontalsammenstød
Trafikdrab: En person død efter frontalsammenstød

Den 16-årige blev fanget på overvågningskameraer, hvor han sammen med syv venner, stjal to kasser øl fra en forretning, og satte sig ind i sin bil. Han blev senere målt til, at have tre gange så meget alkohol i blodet som tilladt.

22-årig fængslet for trafikdrab på kvinde
22-årig fængslet for trafikdrab på kvinde

Den 16-årige er fra en velhavende og indflydelsesrig familie, og pårørende til de efterladte er overbevist om, at det har påvirket dommen.

- Tilsyneladende kan penge altid, få dig ud af problemer. I dag føler jeg, at pengene vandt, og havde det været en hvilken som helst anden teenager, er jeg sikker på, at det var gået anderledes, sagde Eric Boyles, som mistede sin kone og sin datter i tragedien, til Fort Worth Star-Telegram.

39-årig dødsbilist slipper med dagsbøder
39-årig dødsbilist slipper med dagsbøder

Anklageren Richard Alpert, var stærkt utilfreds og mente, at den lave straf kunne blive skyld i at den 16-årige vil komme på kant med loven i fremtiden.

- Der kan ikke herske nogen tvivl om, at han vil befinde sig i en retssal igen en dag. Og så vil han skyde skylden på den milde behandling han fik her, sagde Richard Alpert.

Vidner fortæller om sekunderne før trafikdrab i Sindal
Vidner fortæller om sekunderne før trafikdrab i Sindal

En psykolog, som var indkaldt som vidne i forsvaret af den 16-årige, sagde i retten, at teenageren var vokset op i et hjem, hvor forældrene havde travlt med, at skændes frem for at tage sig af drengen.

Den 16-årige skal dog indgå i et rehabiliteringsprogram, men slap altså for, at komme ind og ruske tremmer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx