Af - 19/02-16 09:30; Opdateret: 19/02-16 09:50

Hendes bedste veninde blev en dreng: Nu er de kæresterHendes bedste veninde blev en dreng: Nu er de kærester

Shaaba og Jamie mødtes i college, hvor de blev bedste veninder. Men efter, at Jamie gennemgik en kønsskifteoperation udviklede forholdet sig til et kæresteforhold.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Jamie vilde forvandling i galleriet herover.

Shaaba og Jamies historie er en historie om ung kærlighed. Men det er ikke en kærlighedshistorie som alle andre.

Shabaa og Jamie, der mødtes på college, startede med at være gode veninder, men efter Jamie begyndte transformationen til en dreng, som metroxpress tidligere har skrevet om, forelskede de sig i hinanden.

Det skriver engelske Metro.

Jamie følte sig allerede som fire-årig som en dreng. Og efter at have set en dokumentar om transkønnede personer som 16-årig vidste han, at han ikke var alene – det gav ham modet til som 17-årig fortalte at fortælle sin hemmelighed til sin familie og venner, der valgte at støtte ham.

TV: Manden Matthew blev til kvinden Sona - se den vilde forvandling
TV: Manden Matthew blev til kvinden Sona - se den vilde forvandling

Jamie var bange for at fortælle Shaaba om sit sande jeg. Hun vidste på det tidspunkt ikke, hvad transkønnet betød, men hun tog det i første omgang afslappet og accepterede det.

Det skriver engelske Metro.

Kort efter ændrede Jamie officielt sit navn og begyndte at tage mandlige hormoner.

Det var herefter, at Shaaba begyndte at udvikle følelser for sin bedste veninde, der nu fysisk var i gang med at forvandle sig til bedste ven.

- Da jeg startede med at se Jamie som dreng, begyndte vi at udvikle følelser for hinanden, siger Shaaba ifølge engelske Metro.

- Vi blev tættere og blev tiltrukket af hinanden, fortæller hun.

Den nye kærlighed var dog ikke helt problemfri. Shaaba fortæller, at hun også blev forvirret over sin seksualitet, nu hvor hun begyndte at få følelser for Jamie, og i starten accepterede hendes meget religiøse familie heller ikke forholdet.

At de havde følelser for hinanden stod klart, efter at Jamie til en fest fortalte, at han havde følelser for Shaaba, og det stod derefter klart, at deres følelser – for begges vedkommende – var mere end venskabelige. De besluttede herefter at prøve at lade venskabet udvikle sig til et romantisk forhold.

- Vores romantiske forhold udviklede sig som ethvert andet teenageforhold ville gøre. Vi startede med at holde i hånd og opføre os som et par, fortæller Shabaa.

Fra mobbeoffer til bikinibabe: Se hendes vilde forvandling
Fra mobbeoffer til bikinibabe: Se hendes vilde forvandling

Parret begyndte senere at studere på Essex University sammen, hvor de delte en lejlighed og var på afstand af Shabaas forældres fordømmelse. Shabaas mor har dog med tiden accepteret deres forhold.

Shabaa fortæller, at parret drømmer om at blive gift og få børn en dag. Hun tilføjer, at selvom Jamie har gennemgået en forvandling og selvom de nu er et par, er de stadig også bedste venner i dag.

Stort galleri: Se Kardashian-familiens vilde forvandling
Stort galleri: Se Kardashian-familiens vilde forvandling

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fik sin penis slemt i klemme...
bt.dk
Trumps huskeliste til sig selv er...
bt.dk
Først troede de, hun var offeret: Men...
bt.dk
Medie: Tålmodigheden er væk - Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx