Af - 23/04-16 21:18

Sådan skal du vaske dig dernede, kvindeSådan skal du vaske dig dernede, kvinde

Der findes heldigvis eksperter, der kan hjælpe os med alting i livet - også underlivet.

Bildstrecke im Grossformat »
Det gode råd er, at du skal undgå at putte alt muligt op i din vagina. Det gælder både vand og sæbe, der kan ødelægge den naturlige pH-værdi, men også ting som frugter og grøntsager, hvis man er til den slags. I galleriet her kan du til gengæld læse om, hvilke frugter og andre madvarer, der er gode at spise, hvis du vel peppe sexlysten op. Durianfrugten er en meget fin frugt fra Asien, der har en meget stærk lugt, der gør den svær at spise første gang. Men hvis man vover sig ud i det, bliver man hurtigt belønnet. Frugten er nemlig fuld af aminosyren tryptophan, der ifølge Metro, skulle kunne øge din libido - dit sexdrive. Friske, sunde asparges fulde af energi, vitaminerne og smag. De skulle ifølge Metro være gode for især det kvindelige køn og sexlyst. Ifølge Metro skulle avokadoens kremede, lækre konsistens være godt for sexlysten. Der findes mange forskellige chilier i verden af forskellig styrke. For at øge sexlysten kan man passende serverer mad med chilier. De øger nemlig blodcirkulationen, som får en i stødet. Ginseng er en rod, der giver liv. Den har, ifølge Metro, mange gode egenskaber, der skulle kunne holde dig vågen til en lang, sjov nat! Ja, desværre ikke den gode, gamle O'boy-kakao. Det skal være det rene kakaopulver, som indeholder stoffer, der gør dig gladere. Lav en lækker kop varm chokolade før aftensmaden. Det er romantisk, det er hyggeligt og det sætter stemningen! Vanilje går hånd i hånd med kakao, så man kan passende kombinere de to. Derudover dufter det godt, og vaniljeblomsten er flot og oplagt at strø udover sengen. Maca er en af de bedste madvarer til at balancere hormonerne. Og det er essentielt for en god aften, at man er ligevægtig. Og så gør den også gode ting for din libido - så er du advaret! Det kan eventuelt sniges ind i en dessert.

Hvis du går op i hygiejne, går du sikkert også op i, om der er nydeligt og rent dernede. Men hvor meget skal man egentlig gøre for at holde sin vagina ren?

Det ville de gerne have svar på hos magasinet Glamour, så de hev fat i Nancy Herta, der er gynækolog på Michigan State University, og hun har et ret klart svar.

- En vagina er ret god til at rense sig selv, siger hun.

LISTE: Sådan ser du, om du dater en ‘fuckboy’
LISTE: Sådan ser du, om du dater en ‘fuckboy’

Forklaringen er, at vaginaen har en lav pH-værdi, der forebygger mod dårlige bakterier, og det er en meget hårdfin balance, der gør, at den forebyggende effekt virker optimalt.

- Hvis du putter ting derind, som ændre på pH-værdien, giver du bakterierne mulighed for at gro, siger Nancy Herta.

Og hvordan skal man så gøre, har Glamour selvfølgelig også spurgt Nancy Herta om.

Hendes forslag er, at du undgår at proppe noget derop, men at du bruger en mild sæbe, der er beregnet til formålet, til at vaske skamlæberne, mens du er i bad, og så skal det tørres forsigtigt, men grundigt, inden du tager tøj på.

Dansk skuespillerinde er godt træt af filmbranchen: - Hvorfor er kvinder altid ofre?
Dansk skuespillerinde er godt træt af filmbranchen: - Hvorfor er kvinder altid ofre?

Men hov, man kan vel ikke helt lade være med at proppe noget derop?

Nej, det er selvfølgelig ikke formålet, men ifølge Metro UK skal du i hvert fald passe på vand, sæbe, grøntsager, parfume samt peniser eller sexlegetøj, der ikke er blevet vasket i et stykke tid.

Igen er det for at tage højde for pH-værdien. Den kan også blive godt og grundigt påvirket af sæd, men her skal du ikke selv gøre noget for at få det hele tilbage i den rette balance.

- Sæd kan ændre på pH-værdien, men det vil din vagina selv tage hånd om, siger Nancy Herta.

Kvindelig redaktør: Hvem siger, at sex med sin eks er dårlig?!
Kvindelig redaktør: Hvem siger, at sex med sin eks er dårlig?!

LÆS OGSÅ: Irland i chok: Danske Maria havde sex på TV og snakkede om tissesex

LÆS OGSÅ: Sådan har du sex med den samme person resten af dit liv

LÆS OGSÅ: Forskere: Derfor er sex-orgasme sundere end onani

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx