Af - 18/06-16 18:57

Sejt! Derfor skriver hundredevis af mænd til denne kvindeSejt! Derfor skriver hundredevis af mænd til denne kvinde

- De inviterer mig på middage, og en professionel fodboldspiller ville flyve mig til Melbourne udelukkende for at møde ham.

Bildstrecke im Grossformat »

36-årige Karyle Thurlow er pludselig blevet en af Australiens mest eftertragtede single-mødre, efter hendes historie blev kendt i offentligheden.

Tidligere var hun gift og levede et usundt liv, der havde sendt vægten op på 120 kg - og det ville hendes mand have, hun ændrede på.

Derfor skal du spise chokolade, ost og rødvin, hvis du vil tabe dig
Derfor skal du spise chokolade, ost og rødvin, hvis du vil tabe dig

En dag tog Karyle Thurlow så en fast beslutning om at gå ned i vægt og blive en sundere og gladere udgave af sig selv, så hun kunne blive et forbillede for sine børn, skriver Daily Mail.

På ni måneder lykkedes det hende at tabe 60 kg, der var halvdelen af hendes kropsvægt, og da hun nåede målet, forlod hun sin mand, som hun fandt ud af, havde været en del af hendes problem.

Hendes tidligere liv bestod af fire liter Coca Cola om dagen og dårlig mad, men med en gåtur om dagen og en bedre kost smed hun de første 20 kilo, og succesen fik hende til at begynde til fitness, der hjalp hende af med yderligere 40 kg.

Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'
Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'

Og da historien om hendes markante livsændring blev kendt for den australske offentlighed, begyndte det at vælte ind med tilbud på Facebook fra mænd.

- De inviterer mig på middage, og en professionel fodboldspiller ville flyve mig til Melbourne udelukkende for at møde ham, siger hun til Daily Mail.

Men selvom hun er single og fit, så må hun skuffe de mange bejlere, for hun er ikke på jagt efter kærligheden lige nu.

Slankekure nedsætter forbrændingen i årevis
Slankekure nedsætter forbrændingen i årevis

- Til alle de mænd, der kontakter mig over Facebook: Jeg er virkelig smigret, men jeg må erkende, at jeg ikke svaret nogle af jer, og jeg kommer heller ikke til at gøre det, siger hun.

I galleriet kan du se hendes vilde forvandling


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx