Af Tilde Liv Andersen - 22/03-17 19:51

TV: Her får tyrefægter 30 centimeter langt horn op i endetarmenTV: Her får tyrefægter 30 centimeter langt horn op i endetarmen

Det gik helt galt for tyrefægteren Antonio Romero, da han under en turnering i Mexico City i mandags blev stanget bagi af en 530 kilo sur tyr.

Her ses et klip af ulykken. ADVARSEL: Stærke billeder.

Der nåede kun at gå ganske få sekunder, før tyren Caporal afveg det røde klæde og væltede den mexicanske tyrefægter om på maven og stangede ham i 'bullseye'. Hornet borede sig omkring 30 centimeter op i hans endetarm, skriver Univision.

Flere tyrefægtere kom den sårede Antonio Romero til undsætning og lokkede tyren væk, mens han lå på jorden. Den mexicanske matador blev straks efter sendt til sygehuset med alvorlige skader. Lægerne kæmpede for at stoppe blødningen fra endetarmen og måtte akut operere ham for at redde han funktionsevne i bagpartiet.

Voldsomme billeder: Tyrefægter blev stanget så hårdt at glasøjet fløj ud
Voldsomme billeder: Tyrefægter blev stanget så hårdt at glasøjet fløj ud

Da han ankom til hospitalet, kunne de med det samme se, at der var alvorlige skader i endetarmen, og der måtte handles hurtigt for at sikre, at han ikke tabte så meget blod, at situationen blev livstruende.

Den farlige sport har tidligere fået tusinder på gaden for at demonstrere, blandt andet i Spanien. Sporten bliver stadig praktiseret i lande som Spanien, Portugal og Frankrig i Europa. I Sydamerika kan du opleve tyrefægtning i Mexico, Columbia, Peru, Venezuela og Ecuador. Tyrefægtning er en ældgammel tradition, der trækker tråde tilbage til kejsertidens Rom.


LÆS OGSÅ: Tyrefægter stanget ihjel: Nu skal hele tyrens familie slagtes

LÆS OGSÅ: Tyrefægter stanget ihjel på direkte tv

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

JAAAAAA! To danskere klar til...
bt.dk
Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Kæmpe skandale ved OL: Fuld atlet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx