Af - 11/09-15 07:53; Opdateret: 11/09-15 08:05

TV: Denne mand har ikke været i bad i 12 år: Sådan holder han sig 'ren'TV: Denne mand har ikke været i bad i 12 år: Sådan holder han sig 'ren'

En amerikansk mand har droppet badet de seneste tolv år. Han har en alternativ metode til at holde sig ren på.

Der er ingen grund til at gå i bad, mener ingeniør Dave Witlock.

Skippede du badet i morges - og har du dårlig samvittighed? Så kan du trøste dig med, at du ikke er den eneste. Dave Witlock fra Boston, USA, har skippet badet de seneste tolv år - og har et godt råd til dig.

Er du denne type? Så har du mere held med det modsatte køn
Er du denne type? Så har du mere held med det modsatte køn

Witlock er kemisk ingeniør og valgte for 12 år siden ikke at gå i bad.

- Jeg har ikke taget et bad i over 12 år. Der er ingen, som har lavet kliniske forsøg med folk, som tager bad hver dag. Så hvad er der af basis for at sige, at det er sund praksis, spørger ingeniøren.

I stedet for shampoo, og hvad der ellers hører til et bad, bruger Dave Witlock bakterier til at rense kroppen med. Gennem ingeniørens egen virksomhed, AOBiome, hans han udviklet en spray, som han fordeler bakterierne på kroppen med. Produktet hedder Mother Dirt (Moder Jord, red.) og har ingen lugt og føles som vand.

5 danskere: Derfor stoppede vi med at ryge
5 danskere: Derfor stoppede vi med at ryge

Idéen er, at sprayen skal genoprette de 'gode' bakterier, som vores moderne livsstil har fjernet. Ifølge Dave Witlock kollega Jasmina Aganovic, produktschef i virksomheden, har vi misforstået ren med steril.

- Vi har taget skidt ud af vores liv. Vi bruger ikke så meget tid udendørs, som vi har gjort tidligere, selv små børn. Vores kunder kan reducere deres afhængighed af konventionelle produkter, siger Jasmina Aganovic.

Minister vil rette op på skæv sundhed
Minister vil rette op på skæv sundhed

LÆS OGSÅ: Det er sundt at have edderkopper i dit hjem

LÆS OGSÅ: Overlæge: Post penge i både rygestop og nikotintyggegummi

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx