Af Katrine Frederikke Wandrup - 06/09-17 10:11

Mor tjekkede overvågningskameraet: Nu lever familien i frygtMor tjekkede overvågningskameraet: Nu lever familien i frygt

Tanken om store, fede rotter i ens hjem kan nok sende kuldegysninger ned langs ryggen på de fleste. Men for en amerikansk mor er det virkelighed – og hun kan ikke komme af med dem.

storybild

(Billede: CBS13)

Marjourie Parra fra Carmichael i Californien, USA, frygter for sin egen og sine børns sundhed og sikkerhed, efter hun på et overvågningskamera i familiens lejebolig opdagede store rotter, der kravlede rundt i hendes køkken.

I et interview med det amerikanske medie CBS13 fortæller hun grædende, hvordan hun startede med at kunne høre de små gnavere løbe rundt inde i lejlighedens vægge. Men nu er dyrene brudt ind i lejligheden og terroriserer den lille familie.

Rotterne har gnavet sig igennem Marjourie Parras gulvtæpper, hundens hundekurv og sønnens fodbold – og derudover er hun bange for de sundhedsmæssige risici der er ved at have gnaverne i sit hjem.

Og rotterne er ikke sky.

»En rotte løb mellem mine ben, og jeg blev forskrækket,« fortæller Parras søn.

Ejeren af ejendommen arbejder på at løse problemet, men det er ikke så nemt, som man skulle tro. Rotterne er åbenbart så kloge, at de går udenom rottefælderne og ikke bliver lokket af den madding, der er i dem.

Derfor har ejeren nu kontaktet en skadedyrsbekæmper, som skal hjælpe med at fjerne dyrene, og generelt opfordrer han alle beboerne i blokken til at sørge for, at de ikke har mad eller affald liggende, der kan lokke rotterne til.

Alligevel mener Marjourie Parra ikke, at ejeren gør nok, fordi han ikke vil hjælpe med at rengøre og hygiejnesikre lejligheden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer bilister i landsdel:...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Inger Lise og Bent købte kylling i...
bt.dk
Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx