Af - 11/07-14 18:01; Opdateret: 11/07-14 18:22

Smuk fan mister modelkontrakt efter kompromitterende fotosSmuk fan mister modelkontrakt efter kompromitterende fotos

'Verdens smukkeste fodboldfan' fik lovning på modelkontrakt, da hun blev opdaget på tilskuerrækkerne i Brasilien, men er nu blevet fyret igen på grund af kompromitterende billeder.

storybild

Opdaget model fyret efter foto-fadæse.

17-årige Axelle Despigelaere fik en modelkontrakt med L'Oréal, da hun blev opdaget for snurrende tv-kameraer på tribunerne blandt de andre belgiske tilskuere i kampen mod Argentina.

Nu fyrer kosmetikgiganten den smukke fan på grund af uheldige billeder, hvor den 17-årige fodboldfan har været på storvildtsjagt.

Det skriver The Independent.

Den nye model for kosmetikgiganten var blevet hyret til at være ansigtet udadtil i en ny kampagne på de sociale medier og havde allerede skudt en video, hvor hun bliver behandlet med L'Oréal-produkter.

VM ændrer livet for ung smuk fodboldfan
VM ændrer livet for ung smuk fodboldfan


Den franske kosmetikgigant besluttede sig alligevel for at bringe kontrakten til ophør. Beslutningen kommer i kølvandet på en række billeder, hvor den smukke Axelle poserer ved siden af nedlagt bytte i Afrika.

Fodboldfans foreviger VM-skandale
Fodboldfans foreviger VM-skandale

En talsmand for kosmetikfirmaet vil hverken be- eller afkræfte at baggrunden for fyringen er billederen.

Til gengæld var kosmetikfolkene ikke sene til at understrege, at L'Oréal ikke længere tester deres produkter på dyr - eller lader andre gøre det.

Kendt træner i tragisk fejl: Kvinde hører om sin mands død på den mest forfærdelige måde
Kendt træner i tragisk fejl: Kvinde hører om sin mands død på den mest forfærdelige mådeArgentinsk stjerne rev hul i anus under tackling
Argentinsk stjerne rev hul i anus under tackling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx