Af Bo Poulsen - 12/01-18 11:09

44-årige Christopher blev gift i 2016.... med sin kones datter44-årige Christopher blev gift i 2016.... med sin kones datter

Der var flere problemer med det bryllup

storybild

44-årige Christopher Hauptmann blev gift med en kvinde i 2016. Der var bare et rimelig stort problem.

Han var allerede gift, og det var med sin nye hustrus mor, som han i øvrigt blev gift med året forinden, og som han ikke var blevet skilt fra.

Den kvindeglade mand indgik et forlig i retten ved Northumberland County Court torsdag i Pennsylvania, USA. Det skriver mediet Pennlive.

Her stod han tiltalt for flerkoneri og svindel. Han fik sammenlagt to års fængsel for sine ugerninger. Han havde på det tidspunkt tilbragt 332 dage i fængsel, da han ikke havde råd til at betale kaution. Tiden han har brugt i fængsel bliver derfor trukket fra dommen på to års fængsel.

Hvorfor, Christopher Hauptmann endnu ikke er blevet skilt fra sin nye kones mor, fortæller historien ikke, men det må have været et interessant bryllup, selvom det ikke vides, hvorvidt moderen deltog.

Han er i øvrigt stadig gift sammen med konens datter.

Men Hauptmann risikerer at skulle sidde bag lås og slå i længere tid, da han blandt andet er tiltalt for ulovlig våbenbesiddelse af en riffel, et haglgevær og en pistol.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx