Af Lars Dinesen - 10/10-17 20:34

Tre veninder lagde sig i under kniven på ferie: Fortrød det bittert i lufthavnenTre veninder lagde sig i under kniven på ferie: Fortrød det bittert i lufthavnen

Billedet af de tre kvinder er nu gået viralt.

storybild

Modelfoto.

Et foto, der skal være taget af en tv-vært i en sydkoreansk lufthavn af tre kinesiske veninder er gået viralt på sociale medier verden over.

Det skriver Shanghaist.

Tre kinesiske kvinder fik sig en grim overraskelse, da de ville hjem fra kirurgi-mekkaet Sydkorea. Landet er kendt for sine billige priser på skønhedskirurgi og de tre kvinder i 20'erne havde udnyttet ferien i forbindelse med Kinas nationaldag, der fejres i begyndelsen af oktober, til at besøge det sydøstasiatiske land for at gøre brug af prisforskellen.

På vejen hjem i lufthavnen skal kvinderne dog have fået en uventet reaktion på deres nye look. Med svulmende ansigter svøbt i bandager kunne sikkerhedsfolkene ikke genkende de nyopererede kvinder, og de blev nægtet adgang til det sikrede område. Det er her, at tv-værten Jian Huahua skal have stødt på de tre uheldige kvinder. Hun hørte deres historie og tog et billede af dem, der blev delt på det kinesiske sociale medie Weibo. Teksten, der ledsagede billedet skulle være: 'Ikke engang deres mødre kan genkende dem,' lød joken.

Tv-værten beretter desuden, at de tre kvinder ikke alene skal være blevet afvist i sikkerhedskontrollen, men også blevet forhørt af myndighederne.

Det er uklart om det er lykkedes kvinderne at bekræfte deres identitet, så de kunne flyve hjem.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx