Af Niels Pedersen - 18/10-17 16:15

150 kilo tung kvinde satte sig på ni-årig pige som straf: Nu er hun sigtet for mord150 kilo tung kvinde satte sig på ni-årig pige som straf: Nu er hun sigtet for mord

En ni-årig pige mistede livet, da hendes kusine som straf satte sig oven på hende i flere minutter.

storybild

64-årige Veronica Green Posey er sigtet for drab. (Billede: Escambia County Jail)

64-årige Veronica Green Posey fra USA blev så rasende på sin ni-årige kusine Dericka Lindsay, at hun satte sig ovenpå barnet i 10 minutter som straf. Det endte imidlertid med, at Dericka Lindsay blev kvalt under vægten af den 150 kilo tunge kvinde, der nu er anholdt og sigtet for mord, skriver lokalmediet Pensacola News Journal.

Det var pigens forældre, 69-årige Grace Joan Smith og 62-årige James Edmund Smith, som i lørdags tilkaldte Posey til deres hjem i Pensacola, Florida og bad hende hjælpe dem med at få sat Dericka Lindsay på plads, da hun ifølge forældrene havde været uregerlig. Ifølge Grace Joan Smiths forklaring til politiet slog Posey den ni-årige pige med både en lineal og et metalrør, uden at det fik den ønskede effekt.

LÆS OGSÅ: Iskold likvidering: Politiet afslører nye oplysninger om skuddrab på 16-årig

Derfor satte hun sig på Dericka Lindsay. 10 minutter senere begyndte pigen at beklage sig over, at hun ikke kunne få luft, men der gik yderligere to minutter, før Veronica Green Posey, som ifølge Pensacola News Journal er niece til pigens forældre, rejste sig.

Da var det allerede for sent. Den ni-årige pige trak ikke vejret, og selv om Posey ringede 112 og gav hjertemassage, stod pigens liv ikke til at redde.

Posey blev kort efter anholdt og har siden forklaret politiet, at hun ville straffe sin ni-årige kusine, fordi 'hun var ude af kontrol'.

Også barnets forældre er anholdt. Grace Joan Smith og James Edmund Smith er sigtet for groft omsorgssvigt, da de var til stede i huset, mens den vanvittige og fatale afstraffelse af datteren fandt sted.

Familien var i forvejen kendt af de sociale myndigheder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx