Af Ritzau/TT - 16/05-17 06:58

Svensk politi finder lig under eftersøgning af 19-årig kvindeSvensk politi finder lig under eftersøgning af 19-årig kvinde

En person er fundet død i Sverige i forbindelse med eftersøgningen af en 19-årig savnet kvinde.

storybild

Politiet har ikke oplyst, om det er den savnede kvinde, men fundet knyttes sammen med eftersøgningen, der er koncentreret omkring en gård og en nærliggende sø i et skovområde i Hudiksvall-kommune. Kommunen ligger i den mellemste del af Sverige.

»En person er fundet død, men vi kan på nuværenbde tidspunkt ikke sige noget om gerningsstedet ekker omstændighederne ved denne person,« lyder det fra Matilda Isaksson, vagtchef hos det svenske politi i den region til Aftonbladet.

Den savnede kvindes pårørende er underrettet om fundet af et lig, oplyser politiet.

Aktionen gik i gang cirka klokken 23 mandag, skriver Aftonbladet. Ifølge avisen har kvinden en bekendt, der bor på gården.

Rystende video: Her bager hun sit marsvin for likes
Rystende video: Her bager hun sit marsvin for likes

Natten til mandag blev tre yngre mænd bragt ind til afhøring. Senere blev de anholdt og sigtet for at have bortført den 19-årige kvinde, der har været forsvundet i to døgn.

»Vi fortsætter med at arbejde natten igennem. Naturligvis med færre politifolk, men sagen har høj prioritet,« sagde Christer Nordström, der er politiets pressetalsmand i sagen, tidligere mandag aften.

Den unge kvinde blev sidst set natten mellem lørdag og søndag. Hun blev meldt savnet af sine forældre. Siden har en stor politiindsats været i gang.

Mandag blev omkring 50 politifolk, hundepatruljer og en helikopter sat ind i eftersøgningen.

17-årig besøgte sin fars grav fire år efter hans død: Hun troede ikke sine egne øjne
17-årig besøgte sin fars grav fire år efter hans død: Hun troede ikke sine egne øjne

Politiet vil ikke oplyse, hvilken forbindelse de tre anholdte mænd har til den forsvundne kvinde, eller hvorfor det tror, at en forbrydelse kan ligge bag hendes forsvinden.

/ritzau/TT

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Mytedræber: Hjælper udstrækning efter...
bt.dk
Tv-indslag om Danmark vækker vrede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx