Af - 17/08-16 10:01

Singlemor bruger 14.000 kroner på indsprøjtninger i læberneSinglemor bruger 14.000 kroner på indsprøjtninger i læberne

Hun synes stadig ikke, hendes trut-læber er store nok

storybild

Alia Byrne fra Liverpool i Storbritannien på under et år har brugt intet mindre end 17.000 kroner på at få sprøjtet 6.5 ml filler i læberne, så hun har kunne få den potente trutmund, hun altid har drømt om.

Men trods læbernes massive fylde, er den enlige mor stadig ikke helt tilfreds - de må gerne blive endnu større, mener hun.

Hver tiende fortryder permanent makeup
Hver tiende fortryder permanent makeup

- Mine nye læber har givet mig så meget selvtillid. Sommetider glor folk efter mig på gaden, og min mor har bedt mig om at stoppe med at få filler i læberne, siger Alia Byrne til Daily Mail.

Den 30-årige kvinde arbejder som pædagog, men selvom hun ofte skal høre på kritik for sine fortrin, så har hun ikke tænkt sig at stoppe med det.

Baywatch-babe i hud-problemer: Efterlyser dansk produkt på Facebook
Baywatch-babe i hud-problemer: Efterlyser dansk produkt på Facebook

- Jeg er en god mor, og det er den eneste ting, jeg bruger mine penge på, som kun er til mig. Så jeg burde ikke blive dømt for mine læber, siger Alia Byrne, og når hun ser sig i spejlet, kan hun ikke forstå de kritikere, der mener, at de er for store.

- Folk siger, mine læber er store, men jeg ser på dem hver dag, og jeg synes ikke, de er store. Jeg vil helt sikkert gerne have mere filler i dem, siger Alia Byrne til Daily Mail.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Mette Gjerskov kan være færdig i...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx