Af - 09/06-15 13:24

Sexet betjent går verden rundt: - Jeg vil bryde loven for at møde dig!Sexet betjent går verden rundt: - Jeg vil bryde loven for at møde dig!

Kvinder verden over er faldet pladask for en amerikansk betjent og hans billeder på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

- Undskyld mig, mens jeg begår en forbrydelse, så denne mand kan komme og lægge mig i håndjern.

Sådan lyder en af de mange kommentarer fra kvinder verden over, der er faldet i svime over en politibetjent fra New Jersey i USA.

Gustav om verdens mest sexede mand: - Jeg er ikke imponeret
Gustav om verdens mest sexede mand: - Jeg er ikke imponeret

Med svulmende, tatoverede arme, blide øjne - og naturligvis en uniform - har Miguel Pimental således taget internettet med storm, og tusindvis af kvinder er begyndt at følge ham på Instagram og dele hans billeder på sociale medier.

Og de lægger ikke skjul på begejstringen for #HotCop, som han er blevet døbt: ‘Han kan låse mig inde og smide nøglen væk til hver en tid’ og ‘jeg flytter til New York og bliver hevet ind til siden med vilje’ er eksempler på den generelle tone, der er omkring hans billeder.

Den 33-årige betjent, som tidligere har været marinesoldat i USA i 10 år, bruger naturligvis meget tid på at træne, og i 2013 vandt han en konkurrence for amatør-bodybuildere i New Jersey. Samme år blev han betjent, og den kombination lader til at være et hit.

Én million læsere har stemt: Her er verdens mest sexede kvinde
Én million læsere har stemt: Her er verdens mest sexede kvinde

- Der har allerede været nogle kvinder, der har stoppet mig op på gaden og sagt ‘åh, du er ham betjenten fra Facebook’, siger Miguel Pimental om sin nyfundne berømmelse til NY Daily News.

Han fortæller desuden, at flere piger endda har stoppet ham op og fortalt, at de er blevet snydt på sociale medier, hvor andre mænd har brugt hans billeder til at forføre dem. Men overordnet set er han glad for alle kommentarerne.

- Jeg synes, det er fedt. Jeg mener, hvem kan ikke lide lidt positiv opmærksomhed, siger han, mens han dog ikke kan løbe fra, at kollegerne i politistyrken også lader ham høre for det:

- Jeg skal høre for det hele tiden. De driller mig med det dag ud og dag ind, griner han.

Er denne kvinde den nye 'hotte fange'?
Er denne kvinde den nye 'hotte fange'?

Men desværre, piger - Miguel har en fast kæreste gennem to år. Og de er ‘et smukt par’, som hans mor, Francia Pimentel, formulerer det til avisen.

Pa la calle con mi aquerosita @__erriikkaaa__ #brunchbound

A photo posted by Miguel Pimentel (@officialpimentel) on


Men derfor kan man jo godt kigge, og Miguel Pimentel er ikke nærig med opdateringer på sin Instagram-konto, hvor lige knap 70.000 følger med - et tal, der er støt stigende. Her lægger han masser af selfies op både med og uden uniform, som du kan se eksempler på i toppen af artiklen.

Nyt frækt forbryderfoto dukker op
Nyt frækt forbryderfoto dukker op

Og herefter kan du jo eventuelt sammenligne ham med Jeremy Meeks - den sexede forbryder, der for et år siden også gik viralt, da kvinder verden over fik øjnene op for ham.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx