Af - 13/02-16 15:34

Voldtaget i dagevis: Dukkede op på politistation med afhugget penisVoldtaget i dagevis: Dukkede op på politistation med afhugget penis

Den indiske kvinde mente, at det var den eneste måde at stoppe svogeren på.

Bildstrecke im Grossformat »

En 32-årig indisk kvinde kappede lemmet af sin svoger og troppede op på den lokale politistation med den afhuggede penis i hånden.

Det var den eneste måde, hun kunne stoppe ham på, mente hun.

Det skriver Times of India.

Sammen med sine tre børn mødte en 32-årig kvinde op med en afhugget penis som bevismateriale på den lokale politistation i Bhopal i Indien. Hun var i selskab med sine tre børn.

Det afhuggede lem tilhørte hendes svoger, der igennem flere dage skal have voldtaget kvinden igennem flere dage. Den 32-årige kvindes mand arbejder i byen Nashik, der ligger langt fra Sidhi, hvor den opsigtsvækkende begivenhed er fundet sted.

André skar sin egen penis af: Hør hans overraskende forklaring
André skar sin egen penis af: Hør hans overraskende forklaring

Til sidst lod kvinden som om, at hun gerne ville have sex med husbondens bror - men greb i stedet et skarpt sejl, et håndholdt høstredskab, og skar svogerens penis af.

Efter at have hørt kvindens forklaring sendte politiet straks et redningshold afsted til svogerens adresse. Det var dog for sent. Den angivelige voldtægtsmand blev fundet svingende fra et træ. Han havde hængt sig.

Indtil videre er den 32-årige kvinde blevet sat bag tremmer for drabsforsøg, men politiet i Sidhi vil helt til bunds i sagen.

- Det er et sjældent tilfælde, og det skal undersøges nærmere før vi kommer med en rigtig sigtelse, fortæller en talsmand for politiet.

Amerikansk rapper lemlæster sig selv inden selvmordsforsøg
Amerikansk rapper lemlæster sig selv inden selvmordsforsøg

Ifølge den indiske ordensmagt skal kvinden være mentalt stabil og fortryder ikke, hvad hun har gjort.

Antallet af voldtægter i Indien steg med ni procent i 2014. I alt blev der anmeldt 33.707 tilfælde ifølge landets register for nationale forbrydelser, skriver Independent.

LÆS OGSÅ: Pige skar testiklerne af voldtægtsmand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx