Af Caroline Kristensen - 12/04-18 13:01

Verdens smukkeste kvinde blev friet til - men hun sagde nej Verdens smukkeste kvinde blev friet til - men hun sagde nej

Modellen Emily Ratajkowski blev gift i februar med skuespiller og producer Sebastian Bear-McClard, men frieriet var lige ved at stoppe ægteskabet, før det nåede at blive til noget

storybild

Emily Ratajkowski sammen med sin nye mand, Sebastian Bear-McClard til Vanity Fairs Oscar fest 2018.   (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Hun er kendt for at være verdens smukkeste kvinde, og i februar sagde hun endegyldigt ja til Sebastian Bear-McClard, som havde været hendes kæreste gennem et par uger. Men da han faldt på knæ, var det nok ikke lige sådan, den verdenskendte model havde forudset det. Det skriver The Cut.

Tirsdag aften medvirkede Emily Ratajkowski i The Tonight Show, hvor modellen afslørede, at Sebastian Bear-McClard ikke havde nogen ring, da han friede til hende.

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

»Han friede til mig på Minetta Tavern, og han havde ingen ring, så jeg var lidt sådan nahhhh,« fortæller Emily Ratajkowski til programmets vært Jimmy Fallon.

Men heldigvis var Sebastian Bear-McClard ret så opfindsom, og i løbet af ganske få sekunder fik han fremskaffet en ring.

»Han tog den papirklips, der sad på regningen, og lavede en ring til mig, som jeg egentlig synes, var meget romantisk.« Og dette var åbenbart nok til at overtale modellen til at sige ja til ham, der i dag har været hendes mand i snart to måneder.

2.23.18

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Den romantiske tanke om en forlovelsesring lavet af en papirklips var dog ikke noget, der holdt længe.

Istedet brugte parret tid på at gå rundt i New York's Chinatown og opkøbte godt 30 gram guld, som de indleverede til en juveler, der skulle smelte det om til den fineste håndlavede forlovelsesring. Så nu pryder en helt unik forlovelsesring på hånden af verdens nok smukkeste kvinde.

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Red hot in the lol

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Moms taking videos, watch out

Et opslag delt af Emily Ratajkowski (@emrata) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Det kan være slut med dieselbiler:...
bt.dk
Kate Middleton hylder prinsesse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx