Af Laura Rode Nygaard - 27/10-17 21:18

Rådnende baby fundet død i gynge: Nu er forældre sigtet for drabRådnende baby fundet død i gynge: Nu er forældre sigtet for drab

Et ung forældrepar er blevet sigtet for drab på deres eget barn.

storybild

20-årige Cheyanne Harris og 28-årige Zachary Koehn. (Billede: Chickasaw County Sheriffs Office)

Et kærestepar er blevet sigtet for drab, efter deres søn blev fundet død i en gynge. Her havde han siddet så længe, at maddiker var begyndt at kravle på hans lille krop.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andre Daily Mail.

20-årige Cheyanne Harris og den otte år ældre Zachary Koehn fra Iowa blev anholdt onsdag og risikerer nu fængsel på livstid for drabet på den fire måneder gamle Sterling Daniel Koehn.

I retten kom det frem, at myndighederne blev kaldt til adressen i Alta Vista, Iowa, den 30. august, hvor drengen blev fundet død i en gynge.

Under afhøringen samme dag oplyste Zachary Koehn, at hans kæreste havde skiftet sønnen og givet ham mad klokken ni om morgenen, hvor alt havde været i den skønneste orden. Da hun så til ham ved 11-tiden, var han død, hævdede drengens far.

Det harmonerer dog ikke med rapporten fra retsmedicineren, som beskriver, hvordan der blev fundet maddiker i babyens tøj og hud, som indikerede, at han havde siddet i gyngen i over en uge. Det samme gjorde indholdet af hans våde og tunge ble.

Ifølge rapporten døde Sterling Daniel Koehn som følge af groft omsorgssvigt, og forældrene er derfor blevet sigtet for drab.

Da den fire måneder gamle baby blev fundet, vejede han under tre kilo, hvilket er langt under normalvægten for hans alder.

Foruden afdøde Sterling Daniel Koehn er Cheyanne Harris og Zachary Koehn forældre til en to-årig pige, fremgår det ifølge Daily Mail af deres sociale medier.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Sportsdirektør om racisme-bemærkning:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx