Af - 21/04-14 13:31

Ingen Big Brother-deltagelse til kvinde, der ønsker abort i 18. ugeIngen Big Brother-deltagelse til kvinde, der ønsker abort i 18. uge

Kvinden, der vil have foretaget en sen abort for at 'fremme sin karriere', får efter sigende ikke lov til at deltage i det tv-show, hun håber på.

storybild

Josie Cunningham vil gerne være berømt og deltage i tv-showet Big Brother, men det er en graviditet kommet i vejen for. Hun er gravid i 18. uge og har siden i går skabt stor debat, efter hun meddelte, at hun vil have foretaget en abort.

Men nu sætter tv-kanalen bag showet efter sigende en stopper for kvindens drøm.

TV-cheferne skulle frygte, at det kan være et 'minefelt' at arbejde med Josie. Derfor ønsker de ikke, at hun deltager – abort eller ej.

- Josie er blevet ført bag lyset, hvis hun tror, det her vil forbedre hendes chancer for deltagelse, som var små fra begyndelsen, siger en kilde til The Sun.

- Hvordan kan vi arbejde med hende, eller betale hende, hvis hun tilstår at have gennemfået en abort for at opnå det? Det ville være et minefelt.

Vil have abort i 18. uge, så hun kan være med i Big Brother
Vil have abort i 18. uge, så hun kan være med i Big Brother

Den 23-årige kvinde påstod, at tv-kanalen Channel 5 havde hende på listen over mulige deltagere, indtil det gik op for dem, at hun var gravid. Og det fik hende til at planlægge aborten.

- Jeg er endelig på vej til at blive berømt, og jeg vil ikke ødelægge det nu, understregede hun.

- En abort vil fremme min karriere. På dette tidspunkt næste år vil jeg ikke have en baby. I stedet vil jeg være berømt, køre rundt i en skrigende pink Range Rover og købe et stort hus. Intet kan stå i vejen for mig, fortalte hun.

I går blev Josie stærkt kritiseret for hendes kommentarer, og der blev oprettet en underskriftindsamling med formålet at tvinge tv-kanalen til at nægte hende deltagelse i programmet.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan skjulte spontan abort i eget reality-show

LÆS OGSÅ: Hun har lige fået en abort - nu er hun tilbage i 'Big Brother'-huset

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Cirque du Soleil-artist styrtet i...
bt.dk
Udbetaler millioner i gyldne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx