Af Finn Bjørvig Hansen - 18/08-17 16:29

15-årig pige kom for sent på arbejde - så fik hun en straf, der slog hende ihjel 15-årig pige kom for sent på arbejde - så fik hun en straf, der slog hende ihjel

Op og stå, ned og sidde næsten på hælene. 100 gange. Det var straffen en kinesisk teenager fik af sin boss for at komme for sent på arbejde - en enkelt gang.

storybild

Den 15-årige skolepige, hvis kælenavn er Xiao Fei, døde, da hun ikke kunne trække vejret mere. Det skriver news.com.au.

Hun var stoppet med studierne og lånt en vens ID-kort for at betale for faderens medicin for 18 måneder siden. Hun arbejdede for Qfang, et ejendomfirma i Zhongshan City, China. Men firmaet mener ikke, at 'straffen' er årsag til hendes død.

En mand med efternavnet Li, insisterede overfor Guangdong Television Broadcast på, at 'exercisen' ikke 'var nogen straf'. Han indrømmede dog, at det var ham, der tvang hende til at fuldføre den brutale exercits.

En af advokaterne oplyser, at firmaet Qfang ikke havde været klar over, at Xiao Fei ikke var 16 år.

Pigens far, kendt som Jiang, fortalte om den tragiske situation:

- Min datter følte sig ikke godt tilpas og købte noget medicin. Men hun kan ikke bevæge benene.

Et par dage senere kunne hun ikke løfte hænderne. Hun begyndte at kaste op og blev til sidst paralyseret. Hendes mor tog hende til Hunan i det sydlige Kina for at søge hjælp, og hun blev indlagt på intensivafdelingen på det lokale universitets hospital. Der døde hun den 7. august.

Ifølge lægerne blev Xiao Fei diagnosticeret med syndromet Guillain–Barré. Det er en sjælden sygdom, der ramme nervesystemet.

De kunne dog ikke sige om sygdommen blev direkte forårsaget af den umenneskelige straf.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx