Af - 09/04-15 06:14

Hånende foto af lesbisk par går verden rundt: Årsagen er overraskende... sjov!Hånende foto af lesbisk par går verden rundt: Årsagen er overraskende... sjov!

Brasilianske Nelson Felippe lægger op til den mest lede tilsviningskampagne af homoseksuelle, verden længe har set - men så vender historien 180 grader.

Bildstrecke im Grossformat »

Av! Brasilianske Nelson Felippe lægger ud med hårde ord om den tragiske scene, han er tvunget til at bevidne - fortællingen ender dog godt.

Et opslag, der umidelbart går langt over grænsen for, hvad man kan være bekendt at mene om andre mennesker, høster lige nu særlig opmærksomhed på Facebook, hvor det er blevet liket, delt og kommenteret langt over 6000 gange.

- Jeg er ikke fordomsfuld. Jeg synes, at folk bør gøre, hvad de vil med deres liv. Men jeg synes, det er absurd, at jeg skal tvinges til at bevidne en scene som denne.

Ovenstående tekst er knyttet til et foto, som brasilianske Nelson Felippe har postet. På billedet ses et lesbisk par, der holder om hinanden på en metrostation.

Não sou preconceituoso, acho que cada um faz o que quer da sua vida. Mas acho um absurdo eu ser obrigado a presenciar...

Posted by Nelson Felippe on 7. april 2015

- Hvad folk gør i det private angår kun dem, men hvad de gør i det offentlige rum angår mig, og jeg nægter at betragte en scene som denne, som normal.

Ordene er hårde og holdningen tåkrummende:

- Hvad ville der ske med et barn, der ser denne scene hver dag?

Er du klar til dagens bedste plot-twist?

- Børn vil synes, det er normalt at vente på metroen ovenpå den gule linje. Så opfør dig ikke som fyren derovre. Følg pigernes eksempel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx