Af - 05/01-16 07:24

Nikkole får seksårig søn til at betale for sin middag med lommepengeNikkole får seksårig søn til at betale for sin middag med lommepenge

Hendes grund har tiltrukket mere end 2,7 millioner likes på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Se den lille familie her.

Den amerikanske mor Nikkole Paulun har en helt særlig opdragelsesmetode til sin seksårige søn, så han kan lære, hvordan kvinder skal behandles.

Nu er hendes idé med sønnens opdragelse blevet delt i nærheden af en halv million gange siden d. 2. januar på Facebook

Det skriver engelske Metro.

En gang om måneden tager Nikkole ud og spiser middag med sin unge søn. Hun lader ham holde døren for hende, trække stolen ud og betale for måltidet med sine lommepenge uanset, hvad hun vælger på menukortet. Han sørger endda for drikkepenge til tjeneren.

Gymnasieelev: Den galante mand er forsvundet
Gymnasieelev: Den galante mand er forsvundet

Målet er, at gøre ham til en gentleman, allerede fra barnsben.

- Ved at gøre det her, så lærer jeg ham, hvordan man bør behandle en kvinde, og hvordan man skal opføre sig på en date. Hvordan han viser, at han respekterer kvinder, han elsker (lige nu er det Mor.) Vi lægger vores telefoner og iPad væk (lige bortset fra, da vi skulle tage dette foto) og sidder og taler med hinanden om, hvordan vores dag er gået, og hvad vi har lyst til at lave, skriver moren i sin begrundelsen på Facebook.

Nikkole mener, at det aldrig er for tidligt at lære, hvordan man respekterer andre - og især kvinder. Hun begrunder det med, at hun selv er blevet misbrugt og behandlet skidt tidligere.

Derfor er det vigtigt for hende, at hendes søn får det ind med modermælken.

- Alt for mange mænd nu til dags har ikke den fjerneste idé om, hvordan man behandler kvinder og tager dem med på en rar date. Det er rart at vide, at min søn ikke bliver en af dem, lyder det fra Nikkole Paulun.

Sønnen har tjent sine lommepenge på at udføre pligter i hjemmet.

En enkelt mor lufter sin skepsis over, at den seksårige bruger sine surt tjente penge på at opvarte sin mor - men det maner Nikkole i jorden.

Nægter at være voldsom ved kvinder: Nu prøver verdens ældste lykken på Tinder
Nægter at være voldsom ved kvinder: Nu prøver verdens ældste lykken på Tinder

- Han nyder det sådan. Det gør ham glad. Jeg ville aldrig tvinge ham til at gøre noget, han ikke har lyst til. Han foretrækker at bruge sine penge på at lave noget særligt med mig, fremfor at bruge pengene på legetøj, skriver Nikkole Paulun på Facebook.

Læs Nikkole Pauluns populære opslag nedenfor.

Forskernes 5 tips: Sådan opdrager du ordentlige børn
Forskernes 5 tips: Sådan opdrager du ordentlige børn


Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun on Friday, 1 January 2016

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx