Af - 20/01-15 12:38; Opdateret: 20/01-15 13:20

To lærerinder arresteret for strandsex med eleverTo lærerinder arresteret for strandsex med elever

GRAFIK: De skal for en dommer i morgen onsdag.

storybild

Michelle Ghirelli (th), 30, og Melody Lippert, 38, er mistænkt for sex med elever. (Billede: Orange County Police Department)

Sol, surfing og... sex. Det har angiveligt været synonymt med Californiens strande for to lærere på South Hills High School i Los Angeles.

Ihvertfald indtil politiet slog til og arresterede de to lærerinder, 38-årige Melody Lippert og Michelle Ghirelli, 30 år, som politiet mistænker for at have haft sex med elever fra South Hills High School to gange på stranden ved San Clemente. Det skriver L.A. Times.

Lærer byttede sex mod gode karakterer
Lærer byttede sex mod gode karakterer

- Så snart vi opdagede det, kontaktede vi politiet. Vi tager den her sag meget, meget alvorligt, siger Michelle Van Der Linden, talskvinde for Covina-Valleys forenede skoledistrikt.


KORT: De to lærere kørte 90 kilometer for at hygge med de mandlige elever.

I november skulle Melody Lippert angiveligt have mødtes med en gruppe mandlige elever på stranden, der ligger 90 kilometer fra South Hills High School, hvor hun havde sex med en af eleverne.

Skoleleder har fået skriftlig advarsel efter morgensamling
Skoleleder har fået skriftlig advarsel efter morgensamling

Et par uger senere skulle hun sammen med Michelle Ghirelle, en tidligere lærer på South Hills High School, have arrangeret en campingtur med eleverne til den samme strand, hvor sex også var på menuen.

Politiet hørte om beskyldningerne i fredags, og i morgen skal Melody Lippert og Michelle Ghirelli for en dommer første gang.


LÆS OGSÅ: Vild beskyldning: Yahya Hassan sexafpressede mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx