Af - 31/05-16 05:58; Opdateret: 03/06-16 20:54

LISTE: 10 biler kun de rigeste har råd tilLISTE: 10 biler kun de rigeste har råd til

Den britiske avis The Richest har taget et kig på berømthedernes bilsamlinger. Priserne svinger fra to til over hundrede millioner kroner - og det er endda uden danske afgifter.

Bildstrecke im Grossformat »
Rick Ross kører en Maybach 57S med en V12 motor. Bilen ligger i den lave ende af skalaen, med en pris på 2.8 millioner - og så kan man endda tilkoble sin PlayStation! Mercedes og McLaren allierede sig om at skabe denne skønhed af en gade-racer. Bilen koster 3 millioner kroner, og ejes blandt andre af Britney Spears og Floyd Mayweather. En Lamborghini Aventador koster i underkanten af fem millioner kroner. Sådan en fik Kanye West af Kim Kardashian i fødselsdagsgave. Den vildeste bil nogensinde produceret af den italienske bilfabrikant. LaFerrari yder 950 hestekræfter, og rammer 100 kilometer i timen på under 3 sekunder. Justin Bieber kan ses cruise rundt i denne smukke bil, i øvrigt med et 10 millioner kroner prisskilt. Her ses en Aston Martin One-77, der er en af de mest sjældne britiske biler. Med en pris på cirka 12 millioner kroner er det kun de rige der har råd - folk som fodboldspilleren Samuel Etoo. En Bugatti Veyron koster mellem 12 og 18 millioner kroner, og er særdeles populær blandt amerikanske rappere. Lil Wayne, The Game og Flo Rida ejer alle en. Beyonces bedre havldel Jay Z har haft den helt store pengepung fremme, da han skulle købe denne Maybach Excelero. Prisen ligger på 53 millioner kroner, og det er den hurtigste limousine med en topfart på 350 kilometer i timen. Ifølge The Richest ejer den hollandske DJ Afrojack et eksemplar af denne Bugatti Chiron. Om han har nået topfarten på 450 kilometer i timen vides ikke, men det er sikkert at han har betalt over 15 millioner kroner for de 1500 hestekræfter! Denne bil vækker minder hos de fleste Bond-fans, det er nemlig en Aston Martin DB5. Bilen koster 28 millioner rundt regnet, selvom de 282 hestekræfter ikke kan hamle op med de øvrige superbiler - her er det historien man betaler for. Den australske model Elle Macpherson ejer en. Chris Evans er en amerikansk skuespiller, og så er han indehaver af en perle af dimensioner - Ferrari 250 GTO. Bilen er fra starten af 60erne, dens V12 motor yder 302 hestekræfter, og så er der i øvrigt kun produceret 39 eksemplarer. Noget, der sparker prisen op på hele 120 millioner kroner.

Der findes folk, som udelukkende betragter en bil som et transportmiddel, og så er der dem, som lever og ånder for super-sportsvogne.

Simon Spies' Mercedes kommer på auktion i Danmark
Simon Spies' Mercedes kommer på auktion i Danmark

The Richest har samlet en liste over de kendtes dyre biler. Listen rummer alt fra Ferrari til Aston Martin, og køres af alle fra Lil’ Wayne til Justin Bieber. Sidstnævnte indtager en fin 7. plads på listen over de dyreste biler.


Tag et kig på galleriet i toppen, og se de vilde biler!

LÆS OGSÅ: Tjener en million om ugen og kører til træning i denne her???

LÆS OGSÅ: Bieber får hug af fans for at posere med tiger i halsbånd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx