Af - 24/02-16 10:12

Fed Snapchat-nyhed: Denne funktion kan kun bruges ÉN gang om åretFed Snapchat-nyhed: Denne funktion kan kun bruges ÉN gang om året

Snapchats nyeste opdatering byder på ny linse - og du kan kun bruge den én gang om året.

Bildstrecke im Grossformat »
Nye betingelser: En ændring i appens brugervilkår skabte i oktober og november røre verden over. I deres betingelser gjorde de det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt, men de siger selv, at de ikke gør brug af det. Konklusionen er altså, at Snapchat fortsat har rettigheder – og adgang – til dine private snaps. Men samtidig vil de gerne overbevise deres brugere om, at de ikke gemmer og viser dine snaps til andre. Udover nye betingelser kom der et hav af seje opdateringer. 9. pladsen over nye funktioner må være dobbelt-tap-funktionen. I juni kom nyheden - så du let kan skifte mellem front- og bag-kameraet.Nu kan det nemlig gøres blot med et dobbelt-tap. Virkelig smart, når man for eksempel gerne vil vise sig selv og musikeren til en koncert i samme snap-video. 8. pladsen går til den opdaterede venneliste. I april blev disse emojis sneget ind i din venneliste. I september kom en baby og en stjerne til listen. Du kan læse mere om, hvad symbolerne betyder i artiklen Med månen oplyser Snapchat automatisk mørke billeder. Opdateringen kom i april - og ryger ind på en 7. plads over seje funktioner, vi fik i 2015. I september lancerede Snapchat 'præmie-skabet'. Her kan du se, hvordan man låser op for trofæerne. I oktober fik alle snapchattere muligheden for at gøre deres snap-videoer hurtigere eller langsommere med en skildpadde og en hare som filter. Herudover fik man også muligheden for at afspille sine videoer baglæns. I december tilføjede Snapchat så 'det ekstra hurtige hare-filter' - så videoerne nu kan blive endnu hurtigere end tidligere. Disse funktioner indtager 5. pladsen. I juni kom en stor snapchat-nyhed til Danmark. De åbnede en såkaldt 'our story' for København, hvor man kan bidrage til historien med sine egne snaps, hvis man ellers befinder sig i hovedstadsområdet. Tredje pladsen går til filtre! I den nyeste Snapchat-opdatering fra december giver Snapchat dig mulighed for at bruge op til fem filtre på én gang. I august gik Snapchat emoji-amok. Opdateringen giver dig mulighed for at indsætte lige så mange emojis, som du har lyst til. Funktionen ryger ind på anden pladsen over de vildeste ting, der skete på Snapchat i 2015. De animerede filter har skabt vild begejstring - og derfor ryger den funktion klart ind på førstepladsen. I september kom de seje animerede filtre, som løbende skifter. Regnbue-filtret var et af de mest populære, da opdateringen kom ud.

Her er Snapchats ti største ændringer i 2015.

Hip hurra, det min fødselsdag!

Er du Snapchat-bruger, vil din fødselsdag fremover blive meget sjovere. Tirsdag udkom det sociale medie nemlig med en ny opdatering.

Fødselsdagslinsen.

Foruden den festlige linse, som du kun kan bruge én gang om året - på din fødselsdag - udkom også en funktion, hvor du på venners fødselsdag kan sende en særlig hilsen afsted, skriver blandt andre Ibtimes.com.

Sådan får du de nyeste Snapchat-funktioner før dine venner
Sådan får du de nyeste Snapchat-funktioner før dine venner

Far sendte datter hedt snap: Hævnede sig ved at lægge det online
Far sendte datter hedt snap: Hævnede sig ved at lægge det online

Det er kun få dage siden, at Snapchat åbnede op for brugernes egne geofiltre. Det er nu ikke længere kun storbyer, festivaler og mærkedage, der kan få deres egne filtre: For fem dollar (svarende til cirka 34 kroner, red.) og op kan man som privatperson designe et geofilter for eksempel i forbindelse med sit bryllup.

Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat
Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat

WOW: Er denne app sjovere end Snapchat?
WOW: Er denne app sjovere end Snapchat?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx