Af - 05/04-16 08:22

Ny hjemmeside tjekker om din kæreste er på Tinder bag din rygNy hjemmeside tjekker om din kæreste er på Tinder bag din ryg

En ny hjemmeside giver nu den jaloux - med eller uden god grund - kæreste mulighed for at tjekke op på sin udkårnes mulige udskejelser på datingappen Tinder.

Bildstrecke im Grossformat »

Når du har tjekket op på, om din kæreste stadig lurer på Tinder, så kan du passende se nogle sjove og mærkværdige profiler her i galleriet.

Hvis du har en kløe, du bare ikke kan komme af med. Den, der kløer lige der, hvor du har på fornemmelsen, at din kæreste - som du måske selv mødte på Tinder - stadig er aktiv i det skjulte på selvsamme app. Så er der her godt nyt for din nysgerrige sjæl.

Det skriver Vanity Fair.

LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder
LISTE: 7 ting du ALDRIG skal gøre, hvis du vil score på Tinder

En ny hjemmeside, der hedder Swipebuster, giver nemlig folk mulighed for at taste meget simple informationer ind i nogle søgefelter, hvor man så derefter bliver præsenteret for mulige ‘matches’. Givet, det bliver mere besværligt, jo større byen er, skriver Vanity Fair.

Hjemmesiden er, ifølge Vanity Fair, bygget op omkring nogle simple koder, der gør det nemt, selv for folk med lav forståelse for computer-kodning, at tilgå og sortere informationerne på datingappen.

10 VIRKELIG tåkrummende scoreforsøg på Tinder
10 VIRKELIG tåkrummende scoreforsøg på Tinder

Det koster lidt over 30 kroner at få adgang til søgemaskinen, men så kan du også gå i krig med at se om din kæreste, gifte chef eller den lækre i skolen er på Tinder. Først efter du lige har tjekket op med din moral et sekund eller to, selvfølgelig.

Husk, at det er Tinder-tirsdag i dag!


LÆS OGSÅ: TV: Dette sker da komiker agerer kvinde på Tinder

LÆS OGSÅ: Ny app skriver dine søde, sjove eller smarte svar til din flirt for dig

LÆS OGSÅ: Ny tinder-funktion på vej - er det cool eller creepy?

LÆS OGSÅ: Politimand suspenderet: mistænkt for sex med mindreårig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Falck fyrer 570 medarbejdere i Danmark
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx