Af Webstud/AS - 10/06-17 10:28

Vild med sneakers og iPhones? Nu kan du byde på sjældne Apple-skoVild med sneakers og iPhones? Nu kan du byde på sjældne Apple-sko

Et par meget sjældne sko fra Apple er netop blevet slået op på auktionsside. Det kræver dog en stor pengepung at byde med.

Bildstrecke im Grossformat »

Et par gamle gummisko nyder i øjeblikket fornyet opmærksomhed i sneaker-verdenen. Der er nemlig tale om et par sko produceret i få eksemplarer af IT-giganten Apple - og de er tilsyneladende en formue værd, skriver Mashable.

Kanyes sommersko er tidoblet i værdi - snart kan du få dem hos Adidas
Kanyes sommersko er tidoblet i værdi - snart kan du få dem hos Adidas

De lave sko, der mest af alt minder om et par Nike Air Force, stammer fra de tidlige 90’ere, hvor medarbejdere fik et par, da Apple lancerede sin egen tøjkollektion under det dengang regnbuefarvede æble-logo.


Nu auktioneres de sjældne sneakers væk, men du skal ikke regne med at have råd til dem. Som et resultat af det begrænsede parti, den gode stand og hypen omkring Apple, er startprisen på de stadig kridhvide sommersneaks oppe på 99,500 kroner.

Her er de 15 dyreste par sko til salg i København
Her er de 15 dyreste par sko til salg i København

Står du klar med 100 kilo og overvejer at smide et bud på skoene?

Vær klar på eBay den 11. juni, men bemærk, at ovennævnte beløb blot er startprisen - vurderingen ligger på mellem 160,000 og 240,000 kroner. Altså næsten en kvart million for et par gamle gummisko i størrelse 40.

3D-printede Adidas-sneakers sælges til skyhøje priser
3D-printede Adidas-sneakers sælges til skyhøje priser

Apple er med en værdi på over 1000 milliarder kroner verdens mest værdifulde brand, hvorfor salget af skoene også administreres af det eksklusive auktionshus, Heritage Auctions, som også sælger Yeezys, Jordans og sjældne Nike-sko.

Se deres varer her.

LÆS OGSÅ: Hypen fortsætter: Nye Yeezy-sneakers flået væk

LÆS OGSÅ: TV: HELT SKØRT! Se et par Yeezys blive sendt op i rummet

LÆS OGSÅ: Nike sneakers solgt for vanvittig pris

LÆS OGSÅ: Sådan får du fat i Nikes hidtil vildeste sneakers - og støtter et godt formål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx