Af - 04/11-16 12:58; Opdateret: 04/11-16 13:17

25-årige Simone lever af at sugardate rige, ældre mænd: - Jeg kunne aldrig date en, som ikke er rig25-årige Simone lever af at sugardate rige, ældre mænd: - Jeg kunne aldrig date en, som ikke er rig

25-årige Simone Toon kalder sig 'sugar baby'.

Britiske Simone Toon arbejder ikke for føden. I hvert fald ikke i klassisk forstand. Hun ernærer sig nemlig som 'sugar baby', fortæller hun i et interview om sin særlige livsstil. Det skriver The Sun.

Den 25-åriges liv finansieres nemlig af såkaldte 'sugar daddies'. Rige, ældre mænd, som betaler for hendes lejlighed i London, fitness-medlemsskab, eksotiske ferier, designertøj og hendes to brystforstørrende operationer.


- En 'sugar baby' er en person, som har en rar livsstil og lever i luksus. Du kan bo i en god lejlighed betalt af din 'sugar daddy'. Du bliver bare passet på af en ældre mand, forklarer Simone, som sjældent står op, før klokken er 12.

- Jeg kunne aldrig forestille mig at være sammen med en, som ikke ville forkæle mig og ikke ville betale for min livsstil. Jeg har prøvet, og det fungerede bare ikke, fortæller hun.


Hendes udgifter ligger på 4.000 pund om måneden, hvilket svarer til over 33.000 kroner. Hun kan ikke forestille sig at have et almindeligt arbejde eller være sammen med en helt almindelig mand.

- Jeg kunne aldrig date en, som ikke er rig. Jeg finder det ikke tiltrækkende at date en fyr, som ikke har succes, siger Simone.


En almindelig dag i hendes liv: Hun står ikke op før klokken er tolv. Bruger et par timer i trænings-centeret. Tager måske sol eller får ordnet negle. Hun spiser en sen frokost med sin bedste ven, og om aftenen tager hun sit bedste tøj på og går ud.

Hun tager samtidig forbi prestigefyldte stormagasiner typisk en gang om dagen, siger hun. Hun køber noget med nogle dages mellemrum, og en gang om ugen køber hun en ny håndtaske.


Blandt de ekstravagante gaver, Simone har modtaget, er der et Rolex-ur, Chanel-håndtasker og en helt ny bil til en værdi af over 200.000 kroner.

- Jeg var i Dubai i fem dage i sidste uge med min nuværende 'sugar daddy'. Det var fantastisk. Han sagde bare: "Her er 8.000 (svarende til 67.000 kroner, red), tag ud og shop og nyd det".


Simone siger, at hendes forældre støtter op om hendes valg i livet. De har endda været venner med en af hendes tidligere sugar daddies, fortæller hun.

Sugardating kan have en alvorlig, negativ konsekvens fortæller psykoterapeut og parterapeut, Gitte Sander, til Ekstra Bladet.

- Det kan få de konsekvenser, at du ikke kan få et normalt forhold til en jævnaldrende ung mand. Der er rigtig mange, som bliver misbrugt i det her miljø. Det kan være vold, fastspændinger, trussel med knive, stofmisbrug, pengeafpresning. Det er jo traumatisk at opleve, og det kan betyde, at det kan blive svært at komme dig over, siger hun til Ekstra Bladet.

Hun tilføjer samtidig, at det kan medføre ændringer på krop og psyke, som kvinderne ikke kan styre.LÆS OGSÅ: Lars er færdig med prostitution og sugardating

LÆS OGSÅ: De har brugt over 500.000 på plastikoperationer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Tre sikre og en masse spørgsmålstegn:...
bt.dk
Guldbejlers nøglekamp flyttes: Kevin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx