Af - 08/11-16 06:08

Politiet troede ikke deres egne ører: - Jeg har en koala i taskenPolitiet troede ikke deres egne ører: - Jeg har en koala i tasken

Da politiet i den australske delstat Queensland spurgte en 50-årig kvinde, om hun havde noget, hun gerne ville bekendtgøre, havde de ikke regnet med at høre hende sige disse ord.

Bildstrecke im Grossformat »

Du gætter aldrig, hvad vi fandt i en kvindes taske

Sådan lyder overskriften på en munter pressemeddelelse, som politiet i den australske delstat Queensland udsendte tidligt mandag.

I meddelelsen, der er ledsaget af en række søde billeder, skriver politiet, at de stoppede en 50-årig kvinde grundet 'et udstående'. Da de spurgte hende, om hun havde noget at bekendtgøre, svarede hun:

Jeg har en koala i tasken.

Om hun efterfølgende sagde 'og jeg er ikke bange for at bruge den,' melder historien ikke noget om, men kvinde fortalte, at hun netop havde fundet den halvanden kilo tunge og seks måneder gamle bjørn ikke langt fra den hoveddvej i Wisart, der er forstad til Bisbane i Queensland, hvor kvinden blev stoppet.

Politiet i Queensland har valgt at navngive koalabjørnen Alfred. Kvinden bliver ikke straffet for at have samlet bjørnen op, da den ikke har lidt overlast.

Koalaen bliver lige nu tilset på et lokalt dyrecenter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx