Af - 28/08-16 11:25

Billedet af Jimmies ben går verden rundt: Alle spørger, hvad jeg laverBilledet af Jimmies ben går verden rundt: Alle spørger, hvad jeg laver

Jimmies underkrop blev pludselig genstand for internettes undren.

storybild

Da et vandrør sprang læk i Andrea Adams indkørsel, var hun nødt til at ringe efter en VVS-manden Jimmie Cox, men ingen af dem havde i deres vildeste fantasi forestillet sig, at historien skulle ende med at gå verden rundt.

23-årige Jimmie Cox havde egentlig fri, men han kunne ikke sige nej til at tjene lidt ekstra betaling for overarbejde, og da han kom frem, så han ingen anden mulighed end at dykke ned i hullet for at stoppe lækken.

WTF!? Nøgen mand fanges midt i hed sex med et træ
WTF!? Nøgen mand fanges midt i hed sex med et træ

Det tog Andrea Adams et billede af, men da hun lagde det op på Facebook få timer efter, begyndte det at sprede sig som en løbeild.

- Efter to timer begyndte folk i Brasilien at kommentere billedet, og interessen blev så stor, at jeg til sidst var nødt til at lukke ned for min email og Facebook, siger hun til CBS News.

Og det var ikke kun Andrea Adams, der blev bombarderet med beskeder og spørgsmål. Også 23-årige Jimmie Cox kunne mærke den enorme interesse, hvilket han finder helt uforståeligt.

TV: Løve prøver at slå baby ihjel på direkte tv - moderen griner
TV: Løve prøver at slå baby ihjel på direkte tv - moderen griner

- I det her job er det noget, man gør hele tiden, siger han og forklarer, at hullet var temmelig dybt, og det var den eneste måde, han kunne stoppe lækken på.

- Størstedelen af beskederne er spørgsmål om, hvad i alverden jeg laver, siger han til CBS News.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx