Af - 16/05-16 09:34

Christine fik overført 22 millioner ved en fejl - se hendes vanvittige indkøbslisteChristine fik overført 22 millioner ved en fejl - se hendes vanvittige indkøbsliste

Christines bank overførte ved en fejl 22 millioner kroner til hendes konto. Og den offentliggjorte liste af hendes indkøb er virkelig IKKE fornuftig.

Bildstrecke im Grossformat »

Christine Jiaxin Lee havde ikke bare spenderet på luksusaccesories - hun havde også lejet sig en lækker lejlighed med udsigt over Sydney.

En måned før sin 18-års fødselsdag tikkede der et bevilget overtræk på 22 millioner kroner ind på nu 21-årige Christine Jiaxin Lee's nyoprettede konto i den australske bank Westpac Choice.

Men i stedet for at give banken besked, og sørge for at pengene endte rette sted, besluttede hun sig for at den kassekredit, den kunne hun godt bruge. Og det har hun så gjort.

Wow: Medina sælger denne luksuslejlighed til 19 millioner
Wow: Medina sælger denne luksuslejlighed til 19 millioner

Efter tre års spenderen, har hun brugt knapt 16 af de 22 millioner. Men i sidste uge blev den 21-årige kvinde arresteret da hun var på vej til at boarde et fly til Malaysia.

Anklageren, politiet og banken har forsøgt at få fat i hende siden 2012 for at spørge til pengene, men det var altså først i år man besluttede, at hun skulle arresteres, skriver Ekspressen.se.

Efterlysning: 11 millioner kroner mangler ejermand
Efterlysning: 11 millioner kroner mangler ejermand

Under efterforskningen er kvindens vanvittige indkøbsliste sluppet ud, og her fremgår det præcis, hvad hun har brugt de knapt 16 millioner på. Og på den største post på udgifterne står der håndtasker.

Herudover har hun købt en cashmerepude fra chanel til cirka 12000
"Love bracelet" armbånd fra Cartier til cirka 60000 kroner.
Et par Christian Louboutin til knapt 1650 kroner.

15-årig pige slog op med dansker: Så gik han amok og hackede en nation
15-årig pige slog op med dansker: Så gik han amok og hackede en nation

Den detaljerede indkøbsliste viser også at Christine spenderede omkring 1,4 millioner i en Christian Dior-butik i Sydney den 9. april 2015.
- Men det var ikke nok. For dagen efter vendte hun tilbage og brugte yderligere cirka 620000 kroner.

Listen er LANG, og totalsummen er svimlende.

I retsligt øjemed forsøger man nu at afgøre, hvorvidt Christine rent faktisk har gjort noget ulovligt eller ej. Eller om hun 'bare' er banken gældsskyldig. Hvorfor banken ikke bare lukkede hendes konto melder historien desværre ikke noget om.

Svindeltiltalt oliefirma søgte at lukke sag med forlig
Svindeltiltalt oliefirma søgte at lukke sag med forlig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pornostjerne stod frem med påstande...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx