Af Sebastian Kirk - 11/09-17 21:55; Opdateret: 11/09-17 22:05

Tidligere ansatte afslører: McDonald's snyder med dine pomfritterTidligere ansatte afslører: McDonald's snyder med dine pomfritter

Flere tidligere McDonald's-ansatte fortæller på Reddit, hvordan de blev instrueret i at spare på kundernes pomfritter.

storybild

Flere Reddit-brugere, der påstår, at de har arbejdet på McDonald's, siger nu, at de blev instrueret i at snyde med mængden af pomfritter. (Billede: VIBEKE TOFT)

Har du nogensinde forladt en McDonald's-restaurant og tænkt, at du egentlig ikke var blevet mæt?

Det skyldes nok primært den manglende næring i de hurtige burgere - men måske har du heller ikke fået helt så meget mad, som du har bestilt.'

I hvert fald står flere påståede tidligere McDonald's ansatte nu frem på Reddit og siger, at burgerkæden på systematisk vis snyder kunderne ved at give dem færre pomfritter, end de tror, de har bestilt.

Til spørgsmålet 'Hvad ville de have dig til at skjule for kunderne på din arbejdsplads?' svarer brugeren ExperiMENTALbunny således:

'Jeg arbejdede på McDonald's, og de lærte mig at folde pomfrit-beholderen på den helt rigtige måde, så den så fyldt ud, selv om den ikke var. Der var kun én kunde, der opdagede mig i at gøre det. Han rystede pomfritterne ned i sin pose og tilbage i kartonen, og så var den kun halvt fyldt, så jeg var nødt til at give ham flere pomfritter,' skriver brugeren.

Og han er ikke den eneste. Flere andre brugere skriver, at de også arbejdede på McDonald's og blev instrueret i at snyde med mængden af pomfritter.

'Jeg hadede virkelig den praksis og nægtede i bund og grund at gøre det. Jeg blev aldrig fyret, men flere kunder spurgte mig, hvornår jeg havde vagt, så de kunne få mig til at give dem deres pomfritter,' skriver brugeren psychoopiates.

En anden tidligere ansat havde samme holdning, da han angiveligt arbejdede hos burgerkæden.

'Jeg hadede virkelig at arbejde på McDonald's så jeg fyldte altid kartonerne op så meget som muligt, fyldte sodavand helt op til kanten, gav ekstra McFlurry-toppings til flinke kunder og små børn osv. Jeg ydede god kundeservice, men i min managers øjne var jeg en lortemedarbejder,' skriver thedreamdweller.

Britiske Independent har forelagt ovenstående beskyldninger for McDonald's, som dog nægter, at det skulle have noget på sig.

- Vi mener, disse påstande er pure opspind - der er ingen 'hemmelige tricks', og vi har strikse retningslinjer på plads til at sikre, at der ikke er underfyldte pomfrit-kartoner, siger en talsperson fra McDonald's til mediet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx