20/08-17 15:33

Fire personer dræbt af raket i DamaskusFire personer dræbt af raket i Damaskus

Syriens præsident siger, at Vesten ikke har kunnet vælte ham, men at kampen mod oprørsgrupperne fortsætter.

storybild

Den syriske præsident, Bashar al-Assad, siger i en tv-tale søndag, at Syrien har forhindret vestlige bestræbelser på at få væltet ham. Han siger, at regeringshæren fortsat kæmper mod oprørsgrupper. Reuters/Sana

Beirut. Mindst fire mennesker blev dræbt og 11 blev såret ved et raketangreb søndag i den syriske hovedstad, Damaskus. Raketten slog ned ved indgangen til en handelsmesse, som afholdes for første gang i fem år.

En kilde tæt på messens arrangører siger, at raketten blev affyret fra enklaven Øst-Ghouta i udkanten af hovedstaden. Her har oprørsgrupper været aktive i flere år.

Raketangrebet var rettet mod handelsmessen, Damaskus International Fair. Den finder i disse dage sted for første gang i fem år. Omkring 43 lande deltager i messen, siger arrangørerne.

Raketten dræbte fire mennesker nær indgangen til udstillingerne.

Den syriske præsident, Bashar al-Assad, siger i en tv-tale søndag, at Syrien har forhindret vestlige bestræbelser på at få ham væltet. Han siger, at regeringshæren fortsat kæmper mod oprørsgrupper.

- Selv om der var tegn på sejr efter seks og et halvt års borgerkrig, så fortsætter kampene. Hvor vi skal bevæge os hen senere - det er et andet spørgsmål, hed det i talen.

Han roste Rusland, Iran og den ekstremistiske oprørsgruppe Hizbollah fra Libanon for deres støtte i kampen mod oprørsgrupperne.

/ritzau/AFP

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx