Af - 08/10-15 19:59; Opdateret: 08/10-15 20:39

I fremtidens fly får alle en smag af 1. klasse - uanset prisI fremtidens fly får alle en smag af 1. klasse - uanset pris

Flyproducenten Airbus vil revolutionere måden, vi sidder på i et fly, og med godkendelse af et nyt patent kan din fremtidige flystol - uanset prisen - indstilles på to måder: Oprejst eller liggende.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan kommer du til at sidde/ligge i fremtidens fly, hvis det står til Airbus.

Med blikke fulde af misundelse drejer de fleste af os forbi 1. klasse og finder vej til vores billigere sæder på 'monkey class', hvor vi oprejst, med knæene mast helt op i stoleryggen foran os kun kan sidde og drømme om et fuldt benstræk.

Indtil videre er stole med ubegrænset benplads kun forbeholdt rejsende,. der har råd til en billet på 1.klasse. Men snart kan det være slut.

Hemmeligheder om bord på fly som du IKKE kendte til
Hemmeligheder om bord på fly som du IKKE kendte til

Den europæiske flyproducent Airbus har netop sendt en anmodning til den Europæiske Patentmyndighed, hvori de nytænker måden at sidde på.

GALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens fly
GALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens fly

Som man – måske – kan se på skitsen herover (billede 2), forsøger Airbus at udnytte pladsen i flyet ved at lave to niveauer af stolerækker. På den måde får de plads til, at alle stole kan indstilles på to måder: oprejst eller liggende.

Om den nye måde at sidde/ligge på i flyet bliver en realitet, må fremtiden vise, men ud fra skitsen at dømme ser det uomtvisteligt ud til, at flyturen over Atlanten bliver mere behagelig,

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Tusinder af danskere stod i kø for at...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx