Af - 16/11-16 21:47

Denne dato er der størst sandsynlighed for, at mænd er utroDenne dato er der størst sandsynlighed for, at mænd er utro

Hvis din mand har reserveret denne dato, bør du se ham i sømmene.

Bildstrecke im Grossformat »
- Den nemmeste måde at blive opdaget på: Din telefon. Telefonen lader dig finde en UP (utroskabs-partner), komme i kontakt med og snakke med vedkommende. Men den er også en guldmine for snagende partnere, skriver midget_porn_aint_bad. Han opfordrer derfor til, at man sørger for at have en kode på sin telefon, så en nysgerrig kæreste ikke tilfædigvis falder over fældende beskeder, billeder eller lignende. Og så skal man sørge for aldrig at lægge den fra sig rundt omkring. - Hvis du har mistanke om, at din partner snager i din telefon, så smid den i toilettet og sig, det var et uheld Ja, en god telefon er dyr - men ikke så dyr som en skilsmisseadvokat, skriver han. Midget_porn_aint_bad råder til, at man holder sin hemmelighed tæt. Ikke bare over for sin partner, men over for alle. Lad være med at prale til vennerne. - Folk snakker meget. Lad være med at fortælle NOGEN om det beskidte stads, du har gang i. Hvad forhindrer folk i at tale over sig, hvis de bliver fulde? Hvad nu hvis du bliver uvenner med en, som beslutter sig for at sladre?, skriver han. Midget_porn_aint_bad påpeger, at det er vigtigt at gå i bad efter sin ugerning. Men man skal også passe på, man ikke gør for meget ud af det. - Sørg for altid at have tyggegummi i bilen. Gå i bad bagefter - men lad være med at bruge så meget sæbe, at du rent faktisk dufter GODT. Hvilken fyr dufter af sæbe, når han ikke lige har været i bad?, skriver han. Det er ikke nemt konstant at skulle slette sine spor - og det lægger midget_porn_aint_bad ikke skjul på. Han opfordrer til, at man holder hovedet koldt og lader være med at bukke under for stress. - Det er en permanent livsstil at luske rundt. Det kan føles ligesom at arbejde for CIA - alt det hemmelighedskræmmeri på daglig basis. Det hjælper, hvis du nyder det og ligefrem tænder på det, skriver han. Uanset hvad du gør, så er det altid risikobetonet at være sin partner utro, slår midget_porn_aint_bad fast. - Vi risikerer alle at blive opdaget. Det kan ske for dig, og det kan ske for mig, som han skriver. Og hvis det først sker - og hvis partneren endda hyrer en privatdetektiv - så er der ikke meget at gøre. - Så er du færdig. Du er ikke klog nok til at skjule dine spor fra en erfaren detektiv, og det er jeg heller ikke. Men der er ingen grund til at græde over spildt mælk. Forbered dig selv. Du spillede spillet - og du tabte.

I galleriet kan du se en kontroversiel guide til, hvordan du undgår at blive opdaget, hvis du er utro - eller hvad du omvendt skal holde øje med, hvis du tror, din partner er utro.

Vi nærmer os sæsonen for julefrokoster, juleshopping og julebag.

Og selvom det for de fleste er en travl tid i forvejen, så er der også flere, der får travlt med at skjule sms-historik eller hotelkvitteringer.

Kvinde slår op med sin kæreste på genial vis
Kvinde slår op med sin kæreste på genial vis

Vi nærmer os nemlig også den tid, hvor flest er deres ægtefæller utro, viser en ny undersøgelse.

Helt præcist så bliver fredag dan 18. november den dag, hvor flest mænd er utro. Det skriver Mirror.

Kontroversiel guide: Sådan er du utro uden at blive opdaget
Kontroversiel guide: Sådan er du utro uden at blive opdaget

Undersøgelsen er lavet ud fra den britiske hjemmeside IllicitEncounters.com, som er en datingside for gifte.

Den viser, at der er 30 procent mere aktivitet den 18. november end nogen anden dag i november og december.

Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje
Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje

Hjemmesidens talsmand forklarer, hvorfor det er denne dag, der er allermest utroskab på.

- Det er sidste chance for at snige sig væk, inden julen for alvor starter. I de kommende uger, vil de simpelthen være overvældet af julegaveindkøb, udsmykning og selvfølgelig juleaften og nytår, siger talsmanden til Mirror.

Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af
Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx