Af Fie West Madsen - 18/11-17 22:43

Hollywood-stjerne udsat for groft overfald:  'Jeg spillede død, til slagene stoppede'Hollywood-stjerne udsat for groft overfald: 'Jeg spillede død, til slagene stoppede'

Meryl Streep fortalte ved en takketale i New York forleden, hvordan hun er blevet udsat for et voldeligt overgreb.

Hollywood-stjernen Meryl Streep har tidligere været udsat for et voldeligt overgreb, der var så voldsomt, at hun spillede død og ventede, indtil slagene stoppede.

Det fortalte den Oscar-vindende skuespiller, da hun forleden talte ved International Press Freedom Awards i New York.

Det skriver flere internationale medier, herunder The Hollywood Reporter.

Prisshowet er arrangeret af Comitee to Protect Journalists (komiteen for beskyttelse af journalister red.), og her anerkendte Streep den barske virkelighed, mange især kvindelige journalister arbejder i, hvor man kan risikere at blive udsat for både trusler og vold.

I sin tale delte Meryl Streep også den meget personlige information, at hun selv to gange i sit liv har været udsat for voldelige overgreb.

»I et tilfælde spillede jeg død og ventede, indtil slagene stoppede. Jeg så det hele oppefra, da jeg blev tæsket,« sagde Meryl Streep i talen.

Hollywood-stjernen fortale samtidig, hvordan hun i et andet tilfælde så en anden blive overfaldet og besluttede sig for at jage gerningsmanden væk. Sangerinden Cher var til stede ved episoden, og det lykkedes at jage manden på flugt.

»Det var et mirakel,« siger Meryl Streep.

Skuespillerinden hyldede i sin tale flere fremtrædende journalister fra amerikanske medier, som har begået undersøgende journalistisk i et tid, som Streep kalder 'giftig' for både landet og pressen. Meryl Streep har tidligere fremhævet vigtigheden af en stærk og fri presse, og hun har netop afsluttet indspilningen af filmen 'The Post', som handler om avisen Washington Posts første kvindelige udgiver.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Demonstranter ved Forligsen: 'Nok er...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx