Af Webstud/JP - 14/11-17 17:05

Flere iPhone X-ejere melder om mystisk fejl på mobilens skærmFlere iPhone X-ejere melder om mystisk fejl på mobilens skærm

Flere ejere af Apples nye flagskibstelefon, iPhone X, klager over, at der pludseligt dukker en grøn streg op langs hele mobilens skærm.

storybild

Flere ejere af iPhone X melder om, at en grøn streg pludseligt viser sig på mobilens skærm. (Billede: Reddit.com)

Et problem med Apples nye, dyre flagskibstelefon, iPhone X, får en tynd, grøn streg til at vise sig på en af siderne af mobilens skærm, er begyndt at dukke op blandt nybagte ejere af den dyre telefon.

Det skriver MacRumors.

Et lille, men stigende antal ejere af den nye iPhone X melder om, at den grønne streg dukker op fra den ene dag til den anden, uden mobilen har været tabt eller på anden måde beskadiget. Det er ellers ikke, hvad man forventer, når man lige har betalt op til 10.000 kroner for en ny mobil, som er prisen for den dyreste iPhone X med 256 GB hukommesle.

Cirka 25 ulykkelige iPhone-ejere har indtil videre rapporteret om problemet rundt omkring på internettet, men et større antal brugere må forventes at være ramt af den mystiske, grønne streg.

Brugerne fortæller, at der intet problem var, da de pakkede deres nye telefon op, men at den grønne streg pludseligt dukkede op.

Sådan ser den grønne streg ud:

Det fremgår af de billeder, som de frustrerede iPhone-ejere har sendt til MacRumors, og delt på de sociale medier, at telefonerne ikke ser beskadigede ud, hvilket tyder på, at den grønne streg skyldes en fejl i selve OLED-skærmpanelet. Det er nemlig ikke softwaren, der viser stregen. Derfor nytter det hellere ikke at genstarte mobilen.

Det ser ud, som om problemet kan ramme alle typer af den nye iPhone X, da modeller i Space Gray og i sølv samt modeller med 64 GB og 256 GB hukommelse alle er blevet ramt.

Bliver man ramt af fejlen, bytter Apple, ifølge MacRumors, gratis din iPhone X til en ny.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx