Af Claus Bøge Jensen - 24/07-14 22:13; Opdateret: 25/07-14 01:00

Kvinde havde sexlegetøj oppe i sig i årevisKvinde havde sexlegetøj oppe i sig i årevis

En britisk dame gik i et årti med et 11 centimeter langt stykke sexlegetøj oppe i sin vagina. Hun fandt først ud af det, da hun tog på hospitalet.

storybild

Det vides ikke, hvilket stykke sexlegetøj kvinden havde oppe i sig. (Billede: Polfoto)

En vild aften med masser af alkoholindtag gav ti år senere en skotsk kvinde komplikationer, der gjorde, at hun var nødt til at søge lægehjælp. Hun havde nemlig begyndt at beklage sig vægttab, rystelser og sløvhed og havde samtidig haft inkontinens i nogle uger.

Ny 'dildo-reklame' chokerer i kampen mod skydegale amerikanere
Ny 'dildo-reklame' chokerer i kampen mod skydegale amerikanere

På hospitalet i Aberdeen blev lægerne chokeret over at finde ud af, hvad der gjorde den 38-årige kvinde syg. De nærmere undersøgelser viste til deres store forbavselse, at der var et stykke sexlegetøj oppe i hendes skede på intet mindre end 11 centimeter, skriver Daily Mail.

Sexleg med slik endte helt galt
Sexleg med slik endte helt galt

Men personalet faldt endnu mere tilbage i deres stol, da kvinden afslørede, hvor lang tid sexlegetøjet havde været oppe i hendes skede.

Hun fortalte dem nemlig, at det havde været deroppe i ti år. Det var havnet deroppe efter en våd aften i byen, hvor kæresten og den uheldige dame efter hjemkomsten havde brugt sexlegetøjet til at krydre sexlivet en smule mere. Ubelejligt glemte de bare at få det ud igen – utroligt nok.

Netto er i krig mod dildoshop
Netto er i krig mod dildoshop

Sexlegetøjets megen tid oppe i skeden havde også haft konsekvenser for den 38-årige kvinde. Urinen havde fået svært ved at finde sin rigtige vej ud af kroppen og var derfor endt i blandt andet nyrerne.

Dildo-juletræ forarger
Dildo-juletræ forarger

Men heldigvis kunne nogle dygtige kirurger at reparer skaderne, så kvinden kunne blive udskrevet kort tid efter uden nogen form for komplikationer.

Historien melder intet om, hvilket sexlegetøj der er tale om.

Jyders frække vane afsløret af webshop
Jyders frække vane afsløret af webshop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx