Af - 27/05-17 12:10

20-årige Nicholas er ved at dø - nu beder hans mor hele verden om hjælp20-årige Nicholas er ved at dø - nu beder hans mor hele verden om hjælp

En mors kærlighed til sit barn er stærkere end noget andet i verden. Det beviser Debbie Vigliotti fra Long Island, USA, som er mor til 20-årige Nicholas.

storybild

(Billede: GENREFOTO: Iris)

Hun har i 20 år kæmpet for at holde sin søn i live. Nicholas trækker i dag vejret gennem en slange, mens han bravt kæmper med den sjældne sygdom, der kun har betegnelsen ‘kromosom 14 mutation’. For to år siden blev Nicholas smittet med en virus, der næsten tog livet af ham. For at han skal overleve, har han behov for en akut lungetransplantation. Problemet er, at ingen læger tør påtage sig ansvaret.

I et sidste desperat forsøg for at redde sin søns liv har Debbie Vigliotti taget til de sociale medier for at dele den tragiske historie.

»I må hjælpe mig. Jeg skal have den her besked ud til så mange mennesker som muligt. Der må være en læge, en forsker, en eller anden som tør give Nico en chance. Min lille kriger har været hos os i 20 år, og han er ikke klar til at forlade os,« siger Debbie Vigliotti i videoen.

Efter Nicholas blev født, fortalte lægerne Debbie Vigliotti, at han ikke ville overleve den sjældne sygdom, der endnu ikke har fået et rigtigt navn.

Alle troede han var død: Teenagedreng vågnede op på vej til sin egen begravelse
Alle troede han var død: Teenagedreng vågnede op på vej til sin egen begravelse

»Da han blev født, sagde lægerne, at han kun havde få minutter at leve i. Jeg nægtede at tro på det, men han var tilsluttet fem maskiner for at trække vejret. Jeg kunne kun se hans næse mellem maskinerne. Jeg så ikke hans sygdom, men en smuk dreng. Min søn. Og den følelse har ikke ændret sig i alle årene, men der er dage, hvor jeg må se virkeligheden i øjnene. I mandags kunne jeg havde mistet ham i ambulancen. Jeg ryster, når jeg tænker på det. I det øjeblik gik det op for mig, at han virkelig er meget syg,« forklarer Debbie Vigliotti.

Nicholas har allerede gennemgået 17 operation på grund af sygdommen, der påvirker hans lunger, hjerne og skjoldbruskkirtel. I alle årene har hans læger fortalt ham, at sygdommen vil tage livet ham.

»Vi prøver at forblive optimistiske. Nicholas har et formål her i livet, og han har en styrke, som inspirerer mig til at kæmpe med min frygt,« fortæller Debbie Vigliotti i videoen.

16-årige Magnus blev lagt i respirator efter vild drukfest: Havde promille på 4,0
16-årige Magnus blev lagt i respirator efter vild drukfest: Havde promille på 4,0

Trods den hjerteskærende og dramatiske fortælling om 20-årige Nicholas kamp for livet er der nu håb. Få dage efter Debbie Vigliottis opråb på de Facebook har flere nyhedsmedier taget historien op. I en ny video fortæller hun nu, at familien har fået flere henvendelser og ledetråde, som måske kan hjælpe Nicholas.

»Jeg offentliggjorde videoen på de sociale medier, som en mors desperate opråb. Videoen gik viralt, og nu er vi glade, fordi vi er kommet i kontakt med en masse læger, der prøver at hjælpe os,« siger Debbie Vigliottis i mandags i en opfølgende video på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx